Prima reacţie a lui Gigi Becali după decizia Curţii de Apel: "La revedere, o să câştig toate procesele"

31 ian 2019 11778 afişări Fotbal Intern
Prima reacţie a lui Gigi Becali după decizia Curţii de Apel: "La revedere, o să câştig toate procesele"

După decizia luată joi de Curtea de Apel, Gigi Becali a avut o reacţie neaşteptată. Patronul FCSB susţine că decizia reprezintă o victorie pentru nu el, nu un eşec. Becali susţine că el vrea marca notorie, nu marca CSA.

Indiferent de deciziile instanţelor, Becali mereu a considerat că el este învingător. Aşa se întâmplă şi de această dată: "Nu este niciun eşec pentru noi, este exact invers. Şi am să vă şi explic. Noi am spus că vrem marca notorie. Noi nu vrem marca lor (n.r. CSA), aia care este scrisă. Acel desen este al lor.

Noi vrem marca notorie, care nu este desenată. Noi avem renumele, notorietatea. Ei au o marcă grafică, noi avem o marcă notorie. Ei bine, Curtea Supremă a spus că aceasta este a noastră. Judecătorul ce va spune. Tu, CSA Steaua, ai o marcă scrisă, grafică, dar uite ei o marcă notorie. Marca notorie nu trebuie să fie înregistrată, aşa spune legea, pentru că ea este în mentalul omului.

Cu ce demonstrăm noi că avem marca notorie? Cu faptul că noi am continuat fotbalul, că am jucat şi cu Chelsea şi cu Ajax şi în Liga Campionilor, în timp ce ei au întrerupt actrivitatea secţiei de fotbal 10-12 ani. Nici pe a voastră nu o anulez, nici pe a lor, aşa vor spune judecătorii. Voi câştiga şi palmaresul şi istoria. La revedere, le câştig toate procesele. Şi cu prejudiciu si cu toate. Dar, toate astea vor dura 4-5 ani de zile", a spus Becali, pentru Digi Sport.

Ce a decis miercuri, 29 ianuarie, Curtea de Apel? Magistraţii au respins ca nefondată cererea avocaţilor lui Gigi Becali de a se rejudeca procesul prin care FC FCSB solicita anularea mărcii Steaua deţinute de Armată.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.