OFICIAL | FRF are un nou sponsor, după despărţirea de o companie auto

21 feb 2019 2783 afişări Fotbal Intern
OFICIAL | FRF are un nou sponsor, după despărţirea de o companie auto

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, realizarea unui parteneriat strategic cu firma românească Autoklass, pentru următorii patru ani.

Autoklass este condusă de italianul Enrico Perini, care deţine mai multe afaceri în România. Compania a fost înfiinţată în anul 1998 şi este partener autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz, smart, Honda şi deţine o reţea de şapte sucursale la nivel naţional.

Numirea noului sponsor vine la doar câteva zile după despărţirea de Ţiriac Auto, companie cu un profil similar ca al celor de la Autoklass.

"Sunt foarte bucuros că strategia comercială de succes a FRF parcurge noi etape prin care putem furniza un sprijin tot mai consistent pentru configurarea performanţei sportive. O companie românească de prestigiu se alătură echipei naţionale şi proiectelor Federaţiei, un brand important care a înţeles să investească în strategia şi viziunea FRF pentru a bucura milioane de români", a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

"Considerăm că acest parteneriat încununează eforturile întregii echipe Autoklass, ne onorează şi ne obligă în acelaşi timp să îmbunătăţim permanent nivelul serviciilor pe care le oferim partenerilor noştri de afaceri. Avem ca obiectiv comun performanţa, o performanţă care trebuie să fie susţinută şi, desigur, sustenabilă, dar avem şi datoria de a investi în susţinerea tinerilor, a copiilor în mod deosebit, copii de care va depinde în mod sigur viitorul ţării noastre", a spus şi Daniel Grecu, directorul general Autoklass.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.