Noi imagini de la Ghencea şi Giuleşti. FOTO | Cum se prezintă lucrările pentru EURO 2020

26 iun 2019 4965 afişări Fotbal Intern
Noi imagini de la Ghencea şi Giuleşti. FOTO | Cum se prezintă lucrările pentru EURO 2020

Compania Naţională de Investiţii a postat miercuri noi imagini de pe şantierele de la Giuleşti şi Ghencea, unde se construiesc stadioanele aflate în programul pentru EURO 2020. La Ghencea, stadionul începe să capete formă, în timp ce la Giuleşti e tot mai greu de crezut că arena va fi gata la timp pentru turneul final.

Compania Naţională de Investiţii a promis că va oferi periodic imagini de la faţa locului, iar această promisiune a fost respectată. Între timp au fost demarate şi lucrările la Arcul de Triumf, unde însă lucrările nu sunt la fel de complicate.

VEZI AICI FOTO&VIDEO Imagini de la înălţime cu stadionul Steaua. Bijuteria din Ghencea prinde formă

Noul stadion Steaua va avea o capacitate de 31.254 locuri, o suprafaţă desfăşurată considerabilă, de 70.000 de mp, 4 vestiare şi 24 de spaţii de cazare pentru 48 de  sportivi, restaurant, sală de conferinţă la tribuna 1, spaţii comerciale şi chiar un muzeu, arena urmând să găzduiască atât partide de fotbal, cât şi de rugby.

La Dinamo se aşteaptă documentaţia tehnico – economică

Dintre toate cele patru arene aflate în proiect, stadionul Dinamo stă cel mai rău. În acest moment, după ce, la finalul lunii aprilie, s-a obţinut PUZ-ul (Planul Urbanistic Zonal) pentru varianta construirii unei arene pe amplasamentul de la Velodrom, Clubul Sportiv Dinamo şi Compania Naţională de Investiţii (CNI) au trecut la faza de, cităm, “documentaţie tehnico- economică”. Mai pe scurt, un ping-pong cu hârtii, avize, etc, bătrânul Velodrom urmând să fie pus la pământ pentru a face loc unui stadion modern. Când? Încă nu se ştie!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.