Tricolorii se revoltă, şefii îi atacă! Mihai Stoichiţă, despre jucătorii echipei naţionale: "Trăiesc în lumi paralele!?" De ce susţine că Liga Naţiunilor a fost, de fapt, un real succes

22 nov 2018 3662 afişări Nationala
Tricolorii se revoltă, şefii îi atacă! Mihai Stoichiţă, despre jucătorii echipei naţionale: "Trăiesc în lumi paralele!?" De ce susţine că Liga Naţiunilor a fost, de fapt, un real succes

Mihai Stoichiţă (64 de ani) continuă să susţină că jucătorii echipei naţionale ştiau că trebuie să învingă Muntenegru la două goluri diferenţă, deşi doi dintre ei s-au revoltat şi l-au contrazis public pe selecţionerul Cosmin Contra.

Şeful Comisiei Tehnice din FRF refuză să accepte gafa de proporţii de la Podgorica şi, la fel ca întreaga instituţie pe care o reprezintă, aruncă vina în cârca unora dintre jucătorii echipei naţionale: "Eu cred că ar trebui să vedem mai mult partea plină a paharului, să nu speculăm că unii dintre jucători nu au ştiut. Păi cum să nu ştie, cum să nu ştie dacă ceilalţi ştiau? Trăiesc în lumi paralele? Cum să nu ştie?", a spus Stoichiţă, pentru Telekom Sport, pentru ca mai apoi să preia din discursul lui Cosmin Contra şi să ne anunţe că prima participare în Liga Naţiunilor, terminată cu ajungerea în urna a patra în preliminariile pentru EURO 2020, a fost un real succes: "Noi, în loc să ne bucurăm că în această grupă nu am fost învinşi de o echipă care a participat la campionatul mondial şi care are valori extraordinare. Mă refer la Serbia. Muntenegru, o echipă pe care nu am reuşit să învingem în preliminariile trecute, iar acum am luat 4 puncte din două meciuri.Dacă vă uitaţi la grupele valorice care au fost delimitate, tot că ele joci. Ori că eşti în urna trei, ori în urna patru, întâlneşti tot echipele puternice din urna A şi B. Facem prea mare caz din lucrul ăsta, nu ştiu care este interesul".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.