Se "rupe" naţionala! Doi jucători se revoltă şi confirmă gafa de la Podgorica: "FRF minte! Nu ne-a zis nimeni că trebuie să dăm două goluri. Ne-am făcut de râs, e ruşinos că au aruncat-o pe noi"

22 nov 2018 20971 afişări Nationala
Se "rupe" naţionala! Doi jucători se revoltă şi confirmă gafa de la Podgorica: "FRF minte! Nu ne-a zis nimeni că trebuie să dăm două goluri. Ne-am făcut de râs, e ruşinos că au aruncat-o pe noi"

Continuă scandalul de după partida din Muntenegru! Doi jucători ai naţionalei îl contrazic public pe Cosmin Contra, confirmă că nimeni nu le-a spus că trebuie să mai marcheze un gol pe finalul meciului şi pun la zid Federaţia Română de Fotbal pentru modul în care alege să se comporte.

Am fi fost în urna a treia a preliminariilor pentru EURO 2020 dacă staff-ul naţionalei şi-ar fi făcut treaba şi i-ar fi anunţat pe jucători că trebuie să câştige la o diferenţă de două goluri. Şi n-am fi fost în lumea a treia dacă Federaţia, Contra şi staff-ul său recunoşteau greşeala şi nu aruncau totul asupra presei şi a protagoniştilor din teren. Iar joi a venit confirmarea că nu Manea şi Deac au înţeles greşit, ci fotbaliştilor nu li s-a transmis că trebuie să mai înscrie un gol!

Sub protecţia anonimatului, doi dintre tricolori au ieşit la atac şi i-au acuzat direct pe Contra şi federali: "Cei de la FRF mint! Pe teren niciun jucător nu ştia că trebuie să dăm două goluri ca să rămânem în urna a treia. Nu ne-a zis nimeni. Nici la discuţiile individuale, nici la şedinţă, nici în vestiar, nici în pauză. Nu ne-au zis niciodată! Ne-am mai făcut şi de râs bucurându-ne la finalul meciului.... Au încercat să se spele pe mâini şi au aruncat-o pe noi. Ruşinos că s-a ajuns la o asemenea situaţie", a spus un jucător, pentru gsp.ro, completat apoi de un coechipier: "De ce aruncă vina pe jucători? Normal că nu-şi asumă nimeni nimic. Noi nu ştiam că trebuie să mai dăm un gol. Manea şi Deac nu cred că sunt idioţi să spună că nu ştiau asta, dacă cineva ar fi vorbit cu ei. Selecţionerul spunea că s-a vorbit în mai multe rânduri despre asta... Nimeni pe teren nu ştia că trebuie să mai dăm un gol... Dacă se vorbea de mai multe ori despre asta, nu cred că atâţia jucători eram neatenţi şi nu pricepeam ce ne zic ei".

Arătat cu degetul, Cosmin Contra a avut o reacţie foarte dură miercuri seară şi i-a îndemnat pe jurnalişti să-i sune pe jucători pentru a afla adevărul. Unul care, odată spus, nu-l pune într-o lumină favorabilă: "Sunaţi toţi jucătorii şi întrebaţi-i dacă se ştia că trebuie să batem la două goluri sau că celelalte rezultate trebuie să fie în favoarea noastră. Ce să le fac la jucători dacă nu au fost atenţi?", a declarat selecţionerul la o zi după meciul de la Podgorica.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.