Explicaţia pentru evoluţia dezamăgitoare a unui tricolor la Stockholm?! Şocul resimţit de "arma secretă" a României: "Vreţi să vă spun ceva?"

25 mar 2019 3671 afişări Nationala
Explicaţia pentru evoluţia dezamăgitoare a unui tricolor la Stockholm?! Şocul resimţit de "arma secretă" a României: "Vreţi să vă spun ceva?"

Tricolorii au avut o evoluţie modestă la Stockholm în faţa Suediei, iar fotbaliştii de la care aveam cele mai mari aşteptări au dezamăgit. Printre cei vizaţi se află şi Alex Mitriţă, care a evoluat doar 45 de minute, fiind schimbat cu Claudiu Keşeru. Emil Săndoi susţine că evoluţia sa a dezamăgit şi a adus în faţă un nou motiv pentru care a fost "şters" la debutul în preliminariile EURO 2020. 

"E imprevizibil pe spaţii mici, pe spaţii mari. Vreţi să vă spun ceva? Câteodată şi o schimbare în bine în cariera de jucător poate însemna un recul. Eu sper să fie de scurtă perioadă. S-a transferat de o lună de zile, e o echipă nouă. A avut evoluţii bune şi chiar a impresionat, îi mai trebuie o perioadă de adaptare. Revenind la echipa naţională... parcă aşteptăm mai mult de la el", a declarat Emil Săndoi, la ProSport LIVE. 

ProSport a analizat situaţia atacantului. Performanţa lui Mitriţă poate să fie afectată de factori ce nu ţin de fotbal sau de forma fotbalistică de moment. Mitriţă a fost chemat în cantonamentul echipei naţionale direct de la New York, adică de la o diferenţă de fus orar de 6 ore.

Mai mult decât atât, problema lui Alexandru Mitriţă poate să fie accentuată de direcţia de călătorie. ”Jet lag-ul”, felul în care corpul resimte parcurgerea unui număr mare de fusuri orare, este mai accentuat atunci când călătoria se face de la vest la est, spre deosebire de plecare din Europa şi sosirea în Statele Unite. Află mai multe despre posibila problemă a lui Alex Mitriţă.

Antrenorul i-a analizat şi pe fundaşii laterali, care au avut probleme cu adversarii: "Bancu e un jucător care poate să joace şi mijlocaş, şi fundaş. Bancu nu o să dezamăgească niciodată pe nimeni, poate doar întâmplător. În rest, Manea e un jucător cu perspective reale şi a ajuns la un nivel şi poate creşte. În centru era nevoie de doi jucători cu experienţă. Nici Manea nu are experienţă, nici Bancu, dar o să aibă", a adăugat Săndoi. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.