EXCLUSIV | Mititelu a lovit primul, acum a venit riposta lui Craioveanu: "Nu eram în stare de ebrietate! Nu iau bani de la Universitatea! A spus numai minciuni!"

30 mar 2018 6314 afişări Nationala
EXCLUSIV | Mititelu a lovit primul, acum a venit riposta lui Craioveanu: "Nu eram în stare de ebrietate! Nu iau bani de la Universitatea! A spus numai minciuni!"

Meciul amical disputat la Craiova între România şi Suedia, 1-0, a deschis răni vechi. 

România s-a impus cu 1-0 în faţa Suediei, într-un amical desfăşurat la Craiova. Dar, victoria a fost umbrită de evenimentele petrecute în tribune. Unul dintre ele a arătat cum Gică Craioveanu, cel ce a câştigat trofee pentru alb-albaştrii, e înjurat de către cei din galeria FC U fiindcă e perceput ca fiind parte din noul proiect al celor de la CS U Craiova.

Gică Craioveanu apare pe gazonul "OZN-ului" din Bănie. Salută tribunele, dar din Sud aude doar înjurii. "Clonatule! Mercenarule!". Ridică sprâncenele, e uluit, iar reacţia o oferă acum, în exclusivitate pentru ProSport. "Eu vin cu drag la Craiova, eu nu iau niciun ban de la Universitatea şi se poate verifica. Nu am vrut şi nu vreau sa fac aşa ceva, cum să iau bani? Ceea ce spune Mititelu...doar drumul din Spania în România se plateşte, atât!", a declarat Gică Craioveanu.

Fosta glorie din Bănie a dezvoltat: "Am vrut sa unesc galeriile, că nu mă duceam altfel, că nu sunt prost...S-a spus că sunt beat? Cum să fiu aşa, când eu am fost cred că 55 de minute în direct la Digi Sport? Cum să mă duc în stare de ebrietate, aşa cum s-a zis. Eu îmi respect meseria, nu-mi bat joc de ea”.

Craioveanu a continuat. "Am fost la Craiova când s-a luat ultimul titlu, am luat şi doua Cupe, am fost golgheter şi iubesc cu tot sufletul această echipă, OK? Vasile Ianul era la Dinamo şi m-a chemat la ei, îmi dadea 15.000 de dolari pe an şi ştii ce am făcut: am rămas la Craiova pentru 1.000 de dolari pe an!

Îmi place să susţin echipa şi naţionala, de asta am fost la stadion. Altceva: Mititelul m-a acuzat şi în trecut ca m-am culcat cu soţia nu ştiu cui, acum, că eram în stare de ebrietate, dar spune numai minciuni! Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, însă sunt foarte trist...Cei care mă înjurau, erau acum 25 de ani pe garduri şi aplaudau victoriile noastre. Nu e logic ce s-a întâmplat.

Cum să fiu beat, când eu şi după meci m-am culcat, aşa cum făceam şi atunci când eram jucător, când o oră, o oră şi jumătate îmi făceam siesta", a anunţat acesta.

Concluzia trasă de fostul atacant pentru ProSport, acum ajuns la 50 de ani, şi explicaţiile moment cu moment ale episodului trăit faţă în faţă cu ultraşii. "Nu sunt supărat, sunt dezgustat, nu mă aşteptam la aşa ceva. E oraşul meu şi să ştii că puţini fac ce fac eu pentru Craiova, eu şi-n Spania, când sunt la radio, mă duc cu tricoul Craiovei pe mine şi vorbesc despre echipă. Sunt oltean şi sunt orgolios! Nu e normal ce se întâmplă, a fost înjurat şi Balaci şi Tilihoi, cum să faci aşa ceva? 

Nu sunt supărat pe Mititelu...M-am dus prima data la Nord, am mulţi prieteni acolo, şi apoi la Sud. Am încercat sa împac galeriile, dar m-am oprit la jumatatea terenului când am vazut că sunt înjurat. 

Am pupat emblema fiindca e leul nostru, al oltenilor, iar cu degetul mic şi cel mare am facut semnul pe care-l făcea Ronaldinho, că-mi place, nu că am arătat altceva...eu nu-mi bat joc... Îmi pare rau de ceeea ce se întâmpla, noi din '93 nu am mai luat nimic şi dacă luam acum titlul sau Cupa poate vom fi uniţi, aşa vom fi mai puternici".

Adrian Mititelu a vorbit despre incidentele din timpul meciului de la Craiova şi a declarat despre Gică Craioveanu că: "A venit la meci în stare de ebrietate. Aşa face când vine prin Craiova. El e la CS U un fel de preşedinte de imagine şi ia 2.500 de euro pe lună de la club. Are şi alte facilităţi, printre care şi unele ce au legătura cu băutura, dar nu mai spun mai multe...", a precizat acesta pentru Prosport.

 
 
 
   
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.