Declarații de hateri, vizionari sau părerologi? Șumudică, Mutu, Gică Popescu, Becali, Hagi, Dragomir sau Răducioiu: cine-a crezut că România lui Iordănescu se califică la EURO? “N-avem valoarea necesară. Nu e drumul bun. Nu-l văd pe Moldovan la națională” versus “Am mare încredere. Edi a gândit foarte bine. Un grup extraordinar”| SPECIAL

Declarații de hateri, vizionari sau părerologi? Șumudică, Mutu, Gică Popescu, Becali, Hagi, Dragomir sau Răducioiu: cine-a crezut că România lui Iordănescu se califică la EURO? “N-avem valoarea necesară. Nu e drumul bun. Nu-l văd pe Moldovan la națională” versus “Am mare încredere. Edi a gândit foarte bine. Un grup extraordinar”| SPECIAL
  • Publicat:
  • Actualizat:

De la numirea lui Edi Iordănescu în postul de selecționer al României, în ianuarie anul trecut, și până la calificarea naționalei la EURO 2024 pare că a trecut un deceniu! Senzația e întărită de schimbarea radicală a tricolorilor. De la o echipă neîncrezătoare și cu rezultate dezamăgitoare, la naționala neînvinsă în grupă, lider și deja calificată la turneul final! ProSport a analizat mai multe declarații oferite de voci importante din fotbalul românesc pe durata acestui interval de timp, având ca subiect șansele de reușită ale lui Edi Iordănescu, decizii importante luate de el ca selecționer, calificarea României la EURO 2024 sau, pur și simplu, încrederea în fotbaliștii cu care avea să se obțină performanța. De la Șumudică, Mutu, Gică Popescu și frații Becali, până la Gică Hagi, Dumitru Dragomir ori Florin Răducioiu! Care sunt de hateri, vizionari sau părerologi? Parcurgerea declarațiilor astăzi, cu România la EURO, devine un exercițiu savuros!

Declarații de hateri, vizionari sau părerologi? Florin Răducioiu, împotriva curentului!

Demersul nostru nu are menirea de a cataloga autorii declarațiilor, cu atât mai mult cu cât, în cazul unora, părerile au fost… oscilante, cel puțin!, pe acest interval. Ne interesează declarațiile propriu-zise, nu includerea oamenilor de fotbal într-o versiune pro sau contra pe subiect.

Declarațiile oamenilor de fotbal au fost oferite în exclusivitate pentru instituțiile media sportive din România, de la prezențe în ProSport, la apariții pentru Fanatik, OrangeSport, DigiSport, Iamsport, Sport Total FM, AntenaSport sau sportro. Începem cu cele care au reprezentat încrederea manifestată în Edi Iordănescu, în șansele tricolorilor sau în deciziile staff-ului din acest parcurs.

Pe 13 octombrie, după ce România remiza 0-0 cu Belarus la Budapesta iar un adevărat taifun se pornise împotriva tricolorilor, fostul mare internațional Florin Răducioiu a avut o poziție fără echivoc. Răducioiu s-a pus scut, cum se spune, și a afirmat că susține necondiționat naționala! Iată declarația:

Sunt împotriva acestui val de critici nejustificate din partea unor foști mari colegi de ai mei, trebuie să fim mai realiști pentru că avem șanse reale să ne calificăm. Sunt necondiționat alături de națională. Au nevoie de liniște pentru a bate Andorra. Toată lumea are de câștigat pentru eventuala calificare, Becali și Gică Popescu şi Rotaru. Va crește valoarea acestor jucători, trebuie să fie mai aproape de națională! Chiar și eu am criticat naționala după Israel dar trebuie să strângem rândurile și să ne calificăm. Nu trebuie să distrugem naționala și să intrăm în polemici, au nevoie de susținere”

Adrian Porumboiu, „ultras” pentru Iordănescu și națională 🙂

Unul din marii susținători constanți ai lui Edi Iordănescu în ciuda curentului majoritar, la un moment dat, a fost Adrian Porumboiu, fost mare arbitru și fost conducător în primul eșalon, la Vaslui. Mai mult decât atât, Porumboiu a crezut și în valoarea jucătorilor de la lot. Iată ce declara pe 7 septembrie, când calificarea la EURO 2024 era departe:

Îl apreciez pe Edi Iordănescu, merită. E o criză acum de fotbaliști, dar poți face treabă și cu lotul actual”

La câteva zile distanță, pe 17 septembrie, Adrian Porumboiu a revenit mult mai amplu:

Am anticipat și, mă rog, când toată lumea spunea că e dezastru, eu am spus că avem un antrenor bun, care poate să fie și mai bun. Am mare încredere în Edi, a demonstrat. Cei care l-au jignit, cu delicatețea necesară, ar trebui să își ceară scuze. N-o vor face, sunt ferm convins. Mă rog, vine dintr-o infatuare care ține de educație, la alții dintr-o infatuare care ține de caracterul lor. Cu Edi am lucrat, știu ce poate și vă spun fără niciun fel de rezervă că știe meserie. S-a născut și într-o casă cu un părinte care într-adevăr nu poate să fie contestat că nu a fost nu numai jucător, ci și un antrenor”

Mereu încrezător și calm, Adrian Mutu

Un alt personaj important al fotbalului nostru, Adrian Mutu, fost jucător exponențial al României, ulterior selecționer al naționalei U21 și azi antrenor la club, a fost în mod constant prezent în spațiul public prin declarații echilibrate, dar care au susținut drumul naționalei cu actualii jucători și cu Edi Iordănescu selecționer.

Încă din 16 martie, înaintea startului preliminariilor, Mutu îndemna la cumpătare și realism:

Pretențiile noastre, ale românilor, întotdeauna sunt foarte mari, atunci când vine vorba despre echipa națională. Uităm, de fapt, rezultatele naționalei din ultimii ani. Trebuie să fim cumpătați”

Pentru ca, pe 18 iunie, după un 0-0 cu Kosovo în deplasare care a trezit critici din nou la adresa naționalei și a lui Edi Iordănescu, Adi Mutu să revină:

Haideți să nu îi judecăm pe Edi Iordănescu și pe băieți… și echipa României în general, pentru că mai au o treabă de făcut. Mai au de jucat meciuri. Important e să ne califice, nu cum o face și cât de frumos a făcut-o. Important e să o facă! Iar până acum stă pe un loc calificabil, deci ar trebui să apreciem pentru că suntem acolo, cu șanse reale” 

Motivul pentru care Adrian Mutu nu transferă jucători români la Neftchi Baku! Explicațiile oferite de „Briliant”

Gică Hagi, cu încredere din prima zi. Și aproape tot timpul.

Cu intervenții care mai mereu au îndemnat la încredere și calm, exceptând episodul absenței lui Ianis Hagi de pe lista preliminară la una dintre acțiuni, Gică Hagi s-a plasat clar în polul celor care au crezut în actuala națională și Edi Iordănescu. Reprezentativ pentru poziționarea lui este mesajul public pe care l-a oferit încă din 27 ianuarie 2022, imediat după numirea lui Iordănescu în postul de selecționer:

Cu toţii trebuie să-i urăm baftă şi succes. Cu toţii trebuie să fim lângă el. E o muncă grea, nu e ușor să construiești o echipă competitivă, nu e ușor, îi va fi greu. E conștient de lucrul acesta. Cunoaşte fotbalul românesc şi îi cunoaşte şi pe ceilalţi de afară. O să ne demonstreze!”

Ilie Dumitrescu, all-in!

După Florin Răducioiu, un alt jucător reprezentativ al „Generației de Aur”, Ilie Dumitrescu, a susținut cu speranță echipa națională, fără a se feri, pe lângă analizele partidelor, să aducă ceea ce reprezenta deseori o „oază” de sprijin pentru parcursul tricolorilor. Elocventă e una din declarațiile lui recente, care nu lasă loc de alte comentarii:

Avem un grup extraordinar la națională. Trebuie să-l felicităm pe Edi Iordănescu pentru calitatea lui de a gestiona și a selecta jucători care-și doresc să facă performanță. A scos maximum de la fiecare jucător. Au fost meciuri în care cei de pe bancă au făcut diferența. Asta arată că toți ajută, toți sunt cu sufletul lângă această echipă. Putem merge la turneul final, și chiar de pe prima poziție”

Sorin Cârțu: „Se poate! Toate deciziile lui Edi sunt luate pe baza multor analize. A gândit foarte bine”

Fostul tricolor, antrenor și conducător Sorin Cârțu a venit cu o perspectivă interesantă asupra modului în care Iordănescu pregătește partidele, oferind încredere în capacitatea lui și a staff-ului, dar explicând și detalii privind procesul de selecție care de multe ori erau ignorate în spațiul public. În plus, a afirmat clar că ne putem califica la EURO 2024. Iată intervenția lui Sorin Cârțu din 5 septembrie:

Astea sunt deciziile lui Edi Iordănescu. Eu cred că el se bazează pe ceva și a gândit foarte bine. Cred că în capul lui a jucat deja cele două meciuri, în așa fel încât să aibă toate planurile în funcție de ce îi dă meciul. Nu discut deciziile antrenorului înainte. Antrenorii urmăresc jucătorii o săptămână întreagă și apoi decid lotul. Așa și cu el. Mi-e greu să cred că el nu și-a jucat meciurile astea în gând. Toate deciziile luate sunt luate pe baza multor analize. Naționala nu a mai avut de mult această șansă. Nu mă gândesc la locul întâi pentru că e greu să le iei fața elvețienilor, dar să le iei fața Israelului și lui Kosovo se poate

Două personaje directe, Ionel Ganea și Dănuț Lupu, alături de drumul naționalei

Cunoscuți drept voci care intervin fără prea multe ocolișuri în subiectele pentru care sunt abordați, foștii mari jucători Ionel Ganea și Dănuț Lupu s-au poziționat în apărarea drumului început de tricolori cu Edi Iordănescu. Cronologic, Lupu a fost direct încă din 7 septembrie:

Eu cred că putem să ne calificăm, am mare încredere în Edi, în jucători, au arătat că au format un grup puternic, asta contează”

În vreme ce Ionel Ganea, pe 13 septembrie, după ce naționala dezamăgise în 0-0 cu Belarus la Budapesta, îndemna la încredere în ciuda contextului momentan, pricinuit de remiză. Și asta din postura unui critic vehement al FRF, dar care a părut să separe lucrurile în această zonă:

La prima vedere jocul decisiv va fi cu Israel. Totuși cred că suntem peste ei, iar în tur au jucat doar în repriza a doua. N-aș mai vrea să critic pe nimeni. Ar trebui să mai avem încredere în națională și în calificare!”

Capitolul doi. Declarații de hateri, vizionari sau părerologi? Marius Șumudică: „Nu ne calificăm”. Și „greșelile” lui Edi cu Israel 🙂

Trecem acum spre zona declarațiilor care fie au manifestat ferm neîncrederea în calificarea României, în parcursul naționalei per total ori în abilitatea lui Edi Iordănescu de a produce performanța. Iar unul din antrenorii cu două apariții de forță a fost Marius Șumudică!

Prima dintre ele, fix înaintea startului preliminariilor! Mai exact, pe 18 martie, când naționala nici măcar nu începuse campania de calificare. Iată poziția clară a lui Marius Șumudică și pronosticul său:

Nu ne calificăm la Euro. Consider că azi nu avem valoarea necesară. Elveția e peste noi, Kosovo e peste noi. Ăsta e nivelul nostru”

Cea mai recentă intervenție a lui Marius Șumudică pe subiectul echipa națională a fost chiar înaintea meciului decisiv cu Israel, din Ungaria. Șumudică a comentat informațiile oferite AICI în exclusivitate de ProSport și confirmate ulterior, potrivit cărora Pușcaș va fi titular ca vârf iar Denis Drăguș, ca extremă stângă:

E un experiment ce face Edi Iordănescu. Dacă ar juca un 5-3-2, mai accept, dar când îl pui pe Drăguș în stânga, cu Pușcaș vârf, e o improvizație. Omori două posturi în opinia mea”

În fapt, Pușcaș a făcut un meci foarte bun și a și marcat, iar Drăguș a făcut o partidă foarte apreciată în banda stângă, postul lui de bază, de altfel. Denis s-a remarcat ofensiv dar și defensiv, ajutându-l decisiv în multe momente pe Nicușor Bancu, în flanc.

Gică Popescu: „Suntem pe un drum total greșit! Nu văd nimic colectiv”

Unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai lui Edi Iordănescu a devenit, din 2022 până azi, fostul mare internațional și căpitan al naționalei, Gică Popescu. Un nume mare din fotbalul nostru conducător la campioana Farul Constanța, dar și considerat de mulți unul dintre hateri când vine vorba de proiectul Edi Iordănescu. Mai mult, Popescu a fost extrem de virulent după partidele tricolorilor, chiar și când naționala remiza 2-2 în Elveția. Iar „seria” lui Gică Popescu a început încă dinaintea startului preliminariilor!

La vederea lotului convocat de Edi Iordănescu pentru prima acțiune din calificările EURO 2024 și absența lui Andrei Ivan, Gică Popescu a „tunat” pe 19 martie:

Nu poți să lași acasă un jucător precum Ivan, la atacanții pe care îi avem la echipa națională”

Cert e că… s-a putut! Și, fără Ivan, convocat atunci ori la acțiunile următoare, România s-a calificat la EURO.

Ulterior, pe 20 iunie, Gică Popescu a avut un discurs devenit deja celebru, în care contesta că drumul naționalei este cel bun. Totul ca reacție la declarațiile lui Edi Iordănescu după 2-2 cu Elveția, în deplasare!

Nu poți să vii să spui că ești pe drumul cel bun. Trebuia să îți dea 7 Elveția. Băi băiatule, la echipa națională nu e grup. Aici sunt rezultate. Ce vorbești tu de grup, de drumul cel bun: Doamne ferește! Să ne lase cu grup, familie, rezultatele contează. Doamne ferește să fie ăsta drumul cel bun. El nu știe ce e aia echipa națională. Astea sunt cele mai proaste meciuri din istoria noastră (0-0 cu Kosovo și 2-2 cu Elveția). Suntem pe un drum total greșit. Trebuie să iasă imediat de pe drumul ăsta echipa națională. Nu e meritul nostru pentru rezultat, a fost prostia Elveției. Cum să spui că ăsta e drumul cel bun? Cum să spui că ai creat valori? Habar nu ai ce înseamnă echipa națională. Care sunt valorile pe care le-ai creat? Valorile sunt calificările. Nu să îi cadă mingea în cap lui Pușcaș, să ajungă la Moruțan, apoi la Mihăilă și să facem 2-2. Nu, Edi! Nu astea sunt valorile pe care le vrem la națională!”

Iar grupul și forța lui au cam fost elementele care au făcut diferența, până la final, în preliminarii, pentru România! Cât despre drum… acum ne bucurăm toți! Și recent, pe 13 octombrie, Gică Popescu a intervenit, după 0-0 cu Belarus:

Nu văd nimic colectiv, totul e după ureche. Totul e individual, nu avem o idee comună despre cum trebuie să atacăm și ce trebuie să facem!”

Senzația, privind înapoi tot parcursul din preliminarii al României, e că tocmai jocul colectiv ne-a adus aici. Și tocmai o idee comună ne-a împins spre calificare, realitatea fiind că nu avem nici jucători de Champions League, nici resurse multiple pe toate posturile.

Viorel Moldovan: „E o minciună, ne păcălim, nu merităm la EURO”

Una din cele mai furioase reacții a venit din partea fostului mare internațional Viorel Moldovan, fost selecționer U21 și antrenor secund la echipa națională în mandatul lui Anghel Iordănescu. Pe 10 septembrie, după România – Israel 1-1, Viorel Moldovan era categoric:

Îmi vine să înnebunesc, mi-aș dori să se desființeze fotbalul când văd o națională ca asta. O să auzim că unitatea este extraordinară. Dar fotbalul? Ce ne facem cu fotbalul? Unde este jocul colectiv? Unde e posesia? Una, două și a treia pasă? Multă propagandă. Lumea îi crede, dar e propagandă mincinoasă. Lumea vine și crede în această națională. N-aș vrea să ne calificăm, nu merităm. E o minciună, ne păcălim. Nu merităm la Euro, ne merităm soarta!”

Helmuth Duckadam n-a mers pe mâna lui Horațiu Moldovan

O părere punctuală despre una din deciziile lui Edi Iordănescu a venit din partea fostului mare portar Helmuth Duckadam. Acesta a abordat tocmai subiectul goalkeeper-ului care ar trebui să devină titular la echipa națională:

Am spus acum câteva săptămâni că Moldovan ar putea pierde echipa națională pentru greșelile pe care le face. După ultima gafă, s-ar putea să piardă și poarta Rapidului, pentru că s-au înmulțit gafele. Eu nu-l văd la ora actuală la echipa națională!”

Duckadam nu l-a văzut bine pe Horațiu Moldovan, însă acesta a devenit titularul echipei naționale, miza lui Edi Iordănescu pe rapidist s-a dovedit una de succes iar evoluțiile lui au salvat în numeroase rânduri rezultatele României din aceste preliminarii!

Căderea României, fundașii centrali și promisiunea lui Dumitru Dragomir 🙂

Pe 6 septembrie, după ce Edi Iordănescu a anunțat lotul cu care urma să abordeze „dubla” cu Israel și Kosovo, ambele partide pe teren propriu, Dumitru Dragomir a comentat cu privire la nivelul tricolorilor, evidențiind ceea ce, în opinia lui, era tocmai marele minus… apărarea pe zonă centrală! Iată declarația:

Mă uitam la echipa națională, asta pe care o face Edi. Doamne, Dumnezeule! Sunt unii cu atâtea deficiențe, nu le dau nume ca să nu-l influențez pe ăsta. Îți dai seama. Doamne, Dumnezeule! Mai ales fundașii centrali. N-am văzut în viața mea o asemenea cădere. Căderea cea mai bruscă din tot fotbalul mondial. Nici Africa, nimeni nu a căzut ca România!”

Culmea, cuplul de fundași centrali Burcă – Drăgușin s-a dovedit a fi unul din marile câștiguri ale naționalei în mandatul Edi Iordănescu și în aceste preliminarii. Eficiența lor a contribuit la rezultatele echipei dar și la obținerea statutului de cea mai bună defensivă din grupă! Cât despre „căderea” României… vom vedea pe 2 decembrie în ce grupă o să cădem, la EURO 2024!

Dumitru Dragomir este și autorul unei promisiuni neonorate 🙂 Înaintea meciului decisiv cu Israel din Ungaria, fostul președinte LPF a declarat pe 14 septembrie:

Dacă îl ții pe Alibec rezerva lui Pușcaș, nu mă mai uit la niciun meci toată viața mea, la echipa națională!”

Ne-am calificat, suntem siguri că Dumitru Dragomir va rămâne aproape de tricolori. Iar meciurile lor le va urmări poate chiar și din tribună, la EURO 2024!

Cum s-a calificat România cu un „antrenor care nu e bun” și fără „cel mai bun închizător din toate timpurile”

Atât finanțatorul FCSB, Gigi Becali, cât și verii lui, frații Victor și Ioan Becali, au avut mai multe momente în care și-au manifestat neîncrederea cu privire la șansele României de calificare. Cu doar o zi înainte de Israel – România, meciul crucial, Victor Becali a mărturisit că și-ar dori din tot sufletul calificarea, dar nu crede în ea:

Eu mi-aș dori din tot sufletul să ne calificăm și să facem și o figură frumoasă, dar nu prea văd. Eu vreau să mă păcălesc, cum cred că vreți și voi. Dar din ce am jucat până acum, nu ne dă vreo speranță că am putea face ceva”

Și mai dezamăgit a fost Ioan Becali, pe 10 septembrie, după România – Israel 1-1, când a susținut că Israelul se va califica la EURO, câtă vreme noi suntem departe de fotbalul bun:

Șanse mai sunt, dar eu cred că nu ne calificăm. Israelul se califică, cine să se califice? Suntem departe de fotbalul bun”

Aparițiile lui Gigi Becali pe subiectul echipa națională au fost legate, mai mereu, în ultima vreme, de prezența sau absența jucătorilor FCSB din echipele de start gândite de Edi Iordănescu ori din loturile convocate de acesta.

Pe 10 septembrie, după România – Israel 1-1, Gigi Becali contesta calitățile de antrenor ale lui Iordănescu, pentru că lipsea din lot Adrian Șut. Și era nemulțumit de faptul că Marius Marin și Răzvan Marin sunt preferați de selecționer, punând la îndoială valoarea actuală a celui de-al doilea. Totodată, critica prezența lui Deian Sorescu, un fotbalist care a apărut în aceste preliminarii pe 3 posturi diferite pentru România (fundaș dreapta, fundaș stânga, extremă dreapta), contribuind la o campanie de succes:

Ai cel mai bun închizător din toate timpurile, care este Șut. Păi dacă nu îl vezi, nu știi. Nu ești bun antrenor, lasă pe altul! Tu acolo doar îl selecționezi, faci antrenamente trei zile, șapte zile, cum să-l faci tu pe Sorescu… Vrei să ne arăți că ești marele antrenor. Eu îl respect pe tatăl lui Marin că a jucat la mine. Și copilul e bun jucător, dar nu mai e bun. Gata, dacă mingea nu trece pe la el nu e bun. Celălalt Marin nu e bun, că nu trece mingea pe la el, el e mijlocaș”

Firește, ar mai fi multe declarații de inclus în zona aceasta, plină de neîncredere și cu virulență în critici, dar ar trebui să facem un serial, nu un singur material 🙂 Până la urmă, cu România la EURO 2024, toți ne-am calificat, într-un fel sau altul. Instanța supremă pentru a decide care sunt declarații de hateri, de vizionari sau de părerologi rămâne publicul. El s-a bucurat cel mai mult de calificare, cu siguranță! Pe merit!

Ofițerul de presă al Echipei Naționale de Fotbal a Românei (2014-2022) și creatorul de content dedicat tricolorilor. A creat și dezvoltat Departamentul Comunicare al FRF, fiind vreme de aproape 8 ani Manager Comunicare, Proiecte Speciale sau Șeful Biroului de Presă FRF. În paralel a activat ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se află „un monstru”
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea…
Adrian Mititelu Jr. a ieșit din spital și nu a stat pe gânduri! Unde a fost surprins fiul patronului de la FCU Craiova
Adrian Mititelu Jr. a ieșit din spital și nu a stat pe gânduri! Unde a fost surprins fiul patronului de…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care le deţin
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Decizie pentru toți ANGAJAȚII din România. S-a stabilit că intră în vigoare de la 1 IULIE
Decizie pentru toți ANGAJAȚII din România. S-a stabilit că intră în vigoare de la 1 IULIE
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă din străinătate gătește cu ce găsește la gunoi: „E mâna a doua pe gratis” VIDEO
O româncă din străinătate gătește cu ce găsește la gunoi: „E mâna a doua pe gratis” VIDEO
Care sunt talentele secrete ale Familiei Regale Britanice?
Care sunt talentele secrete ale Familiei Regale Britanice?
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare