Craioveanu: "Mutu e un jucător deosebit! Să nu-l chemi e ca şi cum nu l-ai selecţiona pe Messi la Argentina"

8 sep 2010 11 afişări Comentează şi tu Nationala
Craioveanu: "Mutu e un jucător deosebit! Să nu-l chemi e ca şi cum nu l-ai selecţiona pe Messi la Argentina" Craioveanu: "Mutu e un jucător deosebit! Să nu-l chemi e ca şi cum nu l-ai selecţiona pe Messi la Argentina"

Gică Craioveanu rămâne optimist şi spune că România are încontinuare şanse mari să ajungă la turneul final din Polonia şiUcraina. Totuşi, fostul internaţional este de părere că naţionalaare mare nevoie de Adrian Mutu.

"Nicio echipă nu s-a detaşat, nici Bosnia, nici Franţa,care sunt rivalele noastre importante. Dacă vom câştiga cu Franţaşi Bosnia, revenim în frunte. Nu am început foarte bine, cu totrespectul pentru Albania şi Belarus care sunt două echipe anonimeîn fotbal. Cu aceste două echipe am marcat doar un gol.

Eu zic că Răzvan a jucat cu Stancu pentru că dăduse gol, e în formăla Steaua şi naţională. Bilaşco e mai mobil, a fost în formă laUnirea. Răzvan îl place pe Florescu ca stil de joc, e foarteimportant tactic pentru el.

Eu totuşi am încredere, sunt optimist din fire. Trebuie să fimconştienţi că suntem o echipă în construcţie, ne trebuie o victorieatât pentru Răzvan cât şi pentru jucători. Când publicul esteîmpotriva unui antrenor sau unui jucător, e foarte greu săcontinue.

Pentru mine, Mutu este un jucător deosebit. E ca şi cumnu l-ai chema pe Messi la Argentina sau Villa la Spania. Avemnevoie de un jucător lider de la mijloc în sus, care să tragă deechipă.

Noi avem o generaţie foarte bună la Sub 21, trebuie să respectămadversarul, dar să nu ne fie frică de ei. Nu trebuie să ne fiefrică de nimeni, fie că e Argentina sau Brazilia.
adeclarat Gică Craioveanu la Sport.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.