Mircea Lucescu a comentat lipsa "marelui absent" Rednic de la "Gala Ioan Andone": "Pesemne că a avut treabă"

24 mar 2019 6254 afişări Fotbal Intern
Mircea Lucescu a comentat lipsa "marelui absent" Rednic de la "Gala Ioan Andone": "Pesemne că a avut treabă"

La stadionul din Voluntari a avut loc duminică Gala Ioan Andone, unde s-au reeditat derby-urile de pe vremuri, Dinamo - Steaua. Au fost prezente foste glorii, de la Marius Lăcătuş şi Belodedici, la Mateuţ sau Dănuţ Lupu. Mircea Lucescu a fost "antrenorul" trupei roş-albe, dar marele absent a fost Rednic, tenhicianul trupei din "Ştefan cel Mare" fiind în conflict cu "Il Luce", cei doi având de altfel un schimb dur de replici.

"Aş fi vrut să fi fost prezenţi mai mulţi din cei care într-adevăr merită să fie aplaudaţi, chiar dacă au ajuns la o vârstă la care pentru ei jocul efectiv nu mai înseamnă nimic. Ando merita să aibă o asemenea prezenţă, o demonstrează prin modul lui de a se comporta cu adversarii, cu coechipierii şi cu suporterii. De fapt, cu toată lumea. A fost o după-amiază plăcută", a spus Mircea Lucescu.

Cel mai titrat antrenor român a vorbit şi despre lipsa fostului său elev, Mircea Rednic: "Aş fi vrut să-l văd şi pe domnul Rednic, i-am transmis că voiam să-l văd, dar pesemne că a avut şi el treabă. Au lipsit foarte mulţi din cei care meritau cu adevărat să fie pe teren".

"În niciun caz nu îmi era dor să fiu antrenor. În primul rând, trebuie să apreciem manifestaţia, spectacolul şi întâlnirea acestor băieţi, care au făcut atâtea lucruri bune pentru fotbalul românesc, cea mai frumoasă perioadă a fotbalului românesc, anii '80 - '90" - Mircea Lucescu

Lucescu şi Rednic s-au contrat în spaţiul public, în conflict intervenind şi foştii colegi de la Dinamo.  De la "Rednic ar trebui să-mi pupe şi picioarele pentru ce am făcut eu pentru el!", la "Mă face "Strâmb', păi, ce am fost 'Strâmb' faţă de el?"
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.