Mike Cestor s-a operat după accidentarea „horror” suferită în partida cu FC Voluntari. Fotografia, de pe patul de spital, care arată starea de spirit a jucătorului de la CFR Cluj | FOTO

Autor: Sorin Barbu Publicat: 30 Oct. 2020, 22:54 Actualizat: 30 Oct. 2020, 22:58 Fotbal Intern

Mike Cestor s-a operat după accidentarea groaznică suferită la partida cu FC Voluntari. Informația a fost furnizată chiar pe pagina de Facebook a echipei campioane. Mesajul este însoțit de o fotografie din care zâmbește, încrezător, fundașul formației CFR Cluj.

CFR Cluj a pierdut doi fundași centrali în doar patru zile. Mike Cestor s-a accidentat în partida cu FC Voluntari, din campionat, în timp ce Vinicius a rezistat doar 14 minute în duelul cu Young Boys Berna. Dacă brazilianul a făcut un RMN și a aflat că nu va sta prea mult, lucrurile sunt ceva mai complicate în privința lui Cestor. Fundașul francez a fost operat și va lipsi aproape 6 luni de pe gazon. În ciuda veștilor, fundașul și-a păstrat optimismul. O dovește fotografia, realizată pe patul de spital, imediat după intervenția chirurgicală.

„Mike Cestor a suferit în timpul meciului cu FC Voluntari o ruptură a tendonului ahilean, iar astăzi a trecut printr-o intervenție chirurgicală care s-a încheiat cu succes în urmă cu câteva minute.  Multă sănătate, Mike! Te așteptăm înapoi! Suntem alături de tine! Get well soon, Mike!”. Acesta este mesajul ce apare lângă fotografie.

Dan Petrescu a cerut întăriri după accidentările lui Cestor și Vinicius

Dan Petrescu a ieșit la atac după meciul cu Young Boys Berna. Le-a reproșat șefilor că nu i-au adus jucători. Marius Bilașco i-a dat de înțeles astăzi că CFR Cluj nu se grăbește să facă transferuri.

„Eu sunt antrenor, mi-am spus nemulțumirea, anume că nu am am și că îmi trebuie jucători. Nu am zis posturile, dar ăla era postul. Și am zis înainte să se întâmple cu Vinicius și cu Cestor. Și chiar dacă ei nu se accidentau, tot mai voiam un jucător acolo. Acum, nu-i mai am nici pe ei doi. Avem meci foarte greu duminică, iar Burcă nu are cum să intre.

Nici nu mai știu câte meciuri a jucat săracul, și pe la echipa națională a jucat toate meciurile. Așa că dacă-l băgăm se rupe și el. Îi avem pe Ciobotariu și Cristi Manea, care de fapt e fundaș dreapta. Manea a jucat excelent azi ca fundaș central, a fost o surpriză plăcută”, a adăugat ”Bursucul”.

Autor: Sorin Barbu Publicat: 30 Oct. 2020, 22:54 Actualizat: 30 Oct. 2020, 22:58 Fotbal Intern
Pe aceeași temă