Bacăul s-a mutat la Bucureşti!

23 feb 2009 164 afişări Liga 2
Bacăul s-a mutat la Bucureşti! Bacăul s-a mutat la Bucureşti!

Preşedintele Mircea Crainiciuc a reuşit să se pună de acord cu oficialii clubului Rocar, şi Ştiinţa Bacău va intra evolua şi în returul acestei ediţii de campionat.

Dacă după vestea desfiinţării echipei din oraşul lui Bacovia, celelalte formaţii din prima serie - în special FCM Bacău şi Cetatea Suceava - jubilau la gândul că nu va mai retrograda decât o echipă, iată că acum, cu o săptămână înaintea începutului returului, datele problemei s-au schimbat. În această iarnă, Mircea Crainiciuc a încercat să convingă autorităţile locale din Ploieşti şi Mangalia să preia echipa rămasă fără susţinere. Primăria din Ploieşti a decis însă să preia Petrolul, în timp ce Consiliul Local Mangalia a fost dizolvat.
Soluţia problemei Ştiinţei a venit de la Bucureşti, unde conducerea Rocarului a fost de acord să fuzioneze cu echipa băcăuană. Antrenorul noii echipe Ştiinţa-Rocar, care din retur va reveni la titulatura Luceafărul Lotus Băile Felix, este Adrian Matei, iar pregătirile pentru debutul campionatului au început deja, echipa jucând un meci de pregătire pe care l-a şi câştigat cu scorul de 4-0 în compania formaţiei Inter Gaz.
O parte din jucătorii Ştiinţei se antrenează la Bucureşti, în timp ce la „veteranii“ băcăuani Sorin Trofin (foto), Radu Ciobanu şi Florin Ganea s-a renunţat, contractele lor fiind considerate prea mari de noua conducere a clubului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.