Victorie pentru CFR în al patrulea amical al verii! Dan Petrescu se bazează pe încă doi jucători: "Au arătat că au calităţi şi merită să rămână". Marea problemă cu care se confruntă clujenii

4 iul 2017 6716 afişări Liga 1
Victorie pentru CFR în al patrulea amical al verii! Dan Petrescu se bazează pe încă doi jucători: "Au arătat că au calităţi şi merită să rămână". Marea problemă cu care se confruntă clujenii

CFR Cluj a câştigat, marţi, al patrulea meci al cantonamentului din Slovenia, 1-0 contra croaţilor de la Lokomotiva Zagreb, după un gol reuşit de francezul Bryan Nouvier. La finalul meciului, Dan Petrescu a anunţat că Nouvier şi Nascimento vor rămâne în "Gruia".

Contra croaţilor, Dan Petrescu a odihnit câţiva dintre jucătorii folosiţi în primele meciuri de pregătire, iar Culio şi-a făcut redebutul în echipă, intrând în repriza a doua. Unicul gol al meciului a fost marcat de francezul Nouvier, în partea a doua a meciului.

Echipa folosită de Dan Petrescu:

  • Duka - Peteleu, Luchin, Balic, A. Vlad - Pelayo, Rus - Nouvier, Omrani, Al. Păun - A. Coman
  • Au mai jucat: Vera, Yasin, Horj, Hoban, Camora, Andrei Mureşan, Petruş, Culio

La finalul partidei, Dan Petrescu a accentuat din nou că jucătorii săi se află în urmă cu pregătirea fizică şi a anunţat că Bryan Nouvier şi Felipe Nascimento, jucătorii pe care clujenii voiau să-i trimită la Astra în locul lui Silviu Lung Jr. vor rămâne în lot: "Am dominat, am căzut puţin fizic, e clar că suntem în urmă cu pregătirea. N-am vrut niciodată să-l dau afară pe Nouvier, când am venit nu ştiam că Nascimento şi Nouvier erau în tratative cu Astra. Când s-au terminat negocierile, jucătorii au venit înapoi la antrenamente şi ambii au arătat că au calităţi şi merită să rămână.

Culio a venit acum trei zile, poate fi titular abia în etapa a treia. La fel, Moutinho, poate să joace abia prin etapa a patra. Asta e o problemă, dacă mai aveam două săptămâni de pregătire era foarte bine. Mi-e greu să pregătesc echipa, sunt jucători care au venit acum două săptămâni şi peste o săptămână începe campionatul"
, a spus "Bursucul".

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.