Vâtcă iese la atac!

6 oct 2009 37 afişări Liga 1
Vâtcă iese la atac! Vâtcă iese la atac!

Portarul adus ca titular de la Steauaîn campionatul trecut a mărturisit că se simte aruncat ca o cârpăde câteva etape. Supărat şi demoralizat, Vâtcă îşi reface moralul,la bunicii, din Boişoara. Jucătorul ia în calcul despărţirea de GazMetan.

Cosmine, cum te-ai împăcat cu noul statut la echipă, cel derezervă?

Vă daţi seama că mă deranjează. Sunt afectat foarte tare de acestlucru, mai ales că eu am venit la Gaz Metan să joc. Nu înţeleg dece nu sunt folosit, mai ales că am făcut un meci bun cu CFR. Suntprofesionist însă şi îmi văd de treabă.

Ţi s-a părut justificat motivul pentru care nu ai apărat cuSteaua şi Oţelul?
Sincer, spun asta în premieră, pentru mine a fost un şoc să mi sespună în dimineaţa meciului cu Steaua că nu voi juca. Nu am pututşi nici acum nu pot să înţeleg acea decizie. Şi sezonul trecutapărasem cu ambele echipe şi am făcut-o bine. Puteau să îmi spunăcu câteva zile mai devreme că nu voi apăra.

Ai discutat cu cei din conducere sau cu antrenorul despreproblemele tale?
Nu. Nu pot însă să înţeleg de ce domnul Pustai nu îmi dă şansa săjoc. Eu am revenit la Mediaş cu sufletul, pentru că m-am simţitfoarte bine aici. Am jucat cu inima pentru Gaz Metan. Au trecutcâteva etape de la meciurile cu Steaua şi Oţelul şi tot nu suntbăgat să demostrez că merit o nouă şansă.

Iei în calcul şi o plecare de la Mediaş?
Dacă nu se schimbă situaţia, îmi voi căuta o echipă în străinătate.Nu am venit aici să fac tuşa. Am observat în ultima vreme otendinţă ca portarii valoroşi să fie daţi la o parte şi să nu maiprimească încă o şansă. Şi ne mai mirăm că maţionala nu areportari! Păi dacă nu le dai ocazia ocazia să joace, e normal să numai fie portari.

9 goluri aîncasat Vâtcă în cele cinci meciuri în care a apărat poarta lui GazMetan în acest sezon

(Sebastian Marcovici)

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.