Vasile Miriuţă, nicio victorie în trei meciuri la Dinamo: "A fost o partidă bună, n-am ce să le reproşez băieţilor. Astra a egalat dintr-un fault inexistent"

30 sep 2017 6524 afişări Comentează şi tu Liga 1
Vasile Miriuţă, nicio victorie în trei meciuri la Dinamo: "A fost o partidă bună, n-am ce să le reproşez băieţilor. Astra a egalat dintr-un fault inexistent"

Vasile Miriuţă n-a reuşit să câştige cu Astra, scor 1-1, dar spune că nu are ce să le reproşeze jucătorilor. Antrenorul lui Dinamo laudă atitudinea elevilor săi şi spune că Astra a egalat dintr-un fault inventat.

Trei meciuri, nicio victorie. Este bilanţul lui Vasile Miriuţă la Dinamo. Fostul antrenor al CFR-ul n-a reuşit să spargă gheaţa nici cu Astra. Dinamo a deschis scorul, dar Astra a egalat în finalul partidei, dintr-o lovitură liberă bătută excelent de Moise. Miriuţă îşi felicită jucătorii pentru schimbarea de atitudine şi spune că arbitrii au avut un rol important la golul egalizator marcat de Astra.

Miriuţă spun că pauza impus de jocurile naţionalei este ca o bulă de aer pentru el, deoarece va avea timp să-şi impună stilul:

”A fost o partidă bună, mai ales în repriza a doua, când Astra n-a ajuns la poarta noastră. Poate doar la acel fault inventat din care au înscris. M-am uitat de 10 ori, n-a fost fault. A fost o schimbare de atitudine, felicit băieţii. Cu o victorie, am fi intrat în play-off. N-am ce să reproşez echipei, schimbare de atitudine a echipei 100%. Chiar mă ajută mult această pauză. A fost Contra care a făcut lucruri foarte bune. A jucat într-o filosofie, a avut rezultate. Eu am venit de 10 zile, n-am apucat să impun filosofia mea. Vom lucra foarte mult să ştie şi ei exact ce vreau eu să joc.

Avem un nucleu de jucători buni şi, încet-încet vom promova jucători tineri, buni. Dar nu poţi să joci numai cu tineri, scheletul trebuie să rămână din jucători cu experienţă. Pe lângă ei cresc şi ceilalţi”, a declarat Vasile Miriuţă la DigiSport.


 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.