UPDATE Şumudică a plecat de la FRF, unde este audiat de Comisia de Disciplină: "Nu am ce să comentez. Mi s-a dat termen până vineri"

17 feb 2016 3878 afişări Liga 1
UPDATE Şumudică a plecat de la FRF, unde este audiat de Comisia de Disciplină: "Nu am ce să comentez. Mi s-a dat termen până vineri"

UPDATE: Marius Şumudică a ieşit de la audieri şi a vorbit din nou cu jurnaliştii. "Nu am ce să comentez, este un dosar pe rol, nu vreau să vorbesc până nu se dă o hotărâre. Mi s-a dat termen până vineri să mai aduc acte. Nu pot spune aşa ceva, nu este treaba mea. În zilele următoare se va rezolva şi problema lui Enache. Vă mulţumesc frumos", a spus antrenorul Astrei, vizibil mai încordat decât la sosire.

Marius Şumudică este audiat astăzi de Comisia de Disciplină a FRF, în urma scandalului imens declanşat după ce s-a aflat că ar fi pariat online pe mai multe meciuri, inclusiv din Liga 1.

Antrenorul Astrei, liderul la zi al Ligii 1, a ajuns la Casa Fotbalului în jurul orei 17:00 şi a purtat un scurt dialog cu jurnaliştii care-l aşteptau. Relaxat, la fel ca şi în primul moment în care a vorbit despre problema cu care se confruntă, fostul atacant al Rapidului a ţinut să transmită că nu are niciun fel de emoţie înaintea începerii audierilor şi chiar a găsit prilejiul pentru a glumi cu reprezentanţii mass-media.

"Bună ziua! Ce de lume! Staţi că mă duc să iau o cutie cu bomboane. Ce emoţii să am?! Eu nu aveam emoţii nici când puneam 20.000 de euro pe masă, dar acum", a spus Şumudică înainte să se prezinte în faţa Comisiei de Disciplină a FRF. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.