Universitatea a ajuns în Austria

29 iun 2010 21 afişări Liga 1
Universitatea a ajuns în Austria Universitatea a ajuns în Austria

Delegaţia alb-albastră a ajuns în această după-amiază la Kaprun,după ce a zburat cu avionul de la Craiova la Munchen, iar de acolopână în localitatea austriacă şi-a continuat drumul cuautocarul.

"Am călătorit fără bine, nu am avut probleme pe parcursulzborului, iar de la Munchen am făcut aproximativ 2 ore până laKaprun. Condiţiile sunt foarte bune aici, avem la dispoziţie totceea ce este necesar", a spus Gheorghiţă Geolgău.

Oltenii sunt cazaţi la hotelul "Toni", un stabiliment de patrustele, iar în această seară, de la ora 19:30, au susţinut şi primulantrenament. De mâine, elevii lui Ţicleanu intră în programulnormal de pregătire, urmând a efectua două antrenamente.Universitatea dispune de două terenuri de pregătire, unul normal,iar celălat de dimensiuni reduse, aflate la aproximativ 15 km dehotelul în care sunt cazaţi.

Programul amicalelor Ştiinţei din stagiul de la Kapruneste următorul:
2 iulie - cu rezervele formaţiei Saturn Moscova sau cu o echipă deamatori din zonă
4 iulie - cu Fleetwood Town (Liga a V-a engleză)
6 iulie - cu Neftchi Baku (Azerbaidjan)
8 iulie - cu NK Osijek (Croaţia)
11 iulie - cu Juventus Torino (Italia)

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.