Un fost acţionar de la Steaua, după ce a urmărit conferinţa lui Becali: "Ar trebui să-şi denumească echipa BANII MEI. Nimeni nu pune banii înainte de prietenie"

17 ian 2017 4823 afişări Liga 1
Un fost acţionar de la Steaua, după ce a urmărit conferinţa lui Becali: "Ar trebui să-şi denumească echipa BANII MEI. Nimeni nu pune banii înainte de prietenie"

Gigi Becali scoate la iveală acte de la începutul anilor 2000 prin care încearcă să demonstreze că a preluat legal Steaua, iar acuzele ce îi sunt aduse acum inclusiv de foşti apropiaţi, printre care se numără şi Victor Piţurcă, nu au temei. Becali a prezentat presei acte prin care, spune el, se arată faptul că a creditat clubul de fotbal Steaua cu aproximativ 10 milioane de euro în perioada 2000-2003, dar şi documente ce arată că Laurenţiu Roşu (fost comandat al CSA Steaua) şi George Boroi (pe atunci adjunct al lui Roşu) au votat pentru transformarea clubului de fotbal Steaua în societate pe acţiuni. Pe listă apare şi Victor Piţurcă, care recent l-a acuzat public pe Becali că a "furat" clubul Steaua. "N-am furat nimic, am luat totul pe drept!", strigă Gigi Becali.

În plus, Becali spune că cei din Adunarea Generală, printre care se numărau şi mai mulţi reprezentanţi ai CSA Steaua, au votat la acea dată ca SC FC Steaua Bucureşti SA să preia şi locul din Liga 1 al fostei societăţi, dar şi palmaresul echipei.

Un fost acţionar la Steaua, apropiat al lui Becali, a urmărit cu interes conferinţa de presă de la Palat. Personajul important din sportul românesc a dorit să-şi păstreze anonimatul şi a scos în evidenţă, pentru ProSport, concluzia la care a ajuns: "Echipa lui ar trebui să se numească BANII MEI! Numai despre bani vorbeşte, nu mai are niciun prieten. Toate echipele, toate firmele lui ar trebui să se numească BANII MEI! Nimeni nu pune banii înaintea unei prietenii într-o societate civilizată şi într-o prietenie bazată pe bun simţ, respect, generozitate, altruism", a spus fostul acţionar, sub protecţia anonimatului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.