Ultimul mohican! Suma încasată de Steaua pe eurofantasticii din 2006

20 iun 2011 6133 afişări Comentează şi tu Liga 1
Ultimul mohican! Suma încasată de Steaua pe eurofantasticii din 2006 Ultimul mohican! Pe eurofantasticii din 2006, Steaua a încasat 17,4 milioane de euro

Odată cu plecarea lui Nicoliţă, Steaua rupe definitiv legăturilecu echipa care a reuşit ultima performanţă europeană: semifinalaCupei UEFA din 2006.

Bănel este ultimul mohican din "generaţia Middlesborough"(foto). Rând pe rând, 17 dintre cei 18 jucători care au fost atuncila un pas de o finală europeană au părăsit Ghencea: unii, alungaţi,alţii, prin transferuri mai mult sau mai puţin profitabile pentruclub. În cazul în care plecarea lui Nicoliţă se confirmă, Steauapoate trage linie: în vistieria clubului au intrat, punând lasocoteală şi cei 700.000 de euro de la Samsunspor, 17,4 milioane deeuro. "Puţin!", e concluzia trasă de un cunoscut impresar.

I-aiertat pe cei care l-au înjurat la Timişoara

În ce-l priveşte pe Nicoliţă, transferul lui a fost anticipat înprimul rând de colegi. "Pleacă Bănele , pleacă Bănele, du-te şilasă-ne!", a fost refrenul auzit din vestiarul Stelei după finalaCupei României, câştigată în faţa lui Dinamo. "Era timpul să plece,chiar dacă el se confundă la această oră cu spiritulroş-albaştrilor", declară unul dintre oficialii Stelei. Acestapovesteşte ce l-a impresionat cel mai mult la Nicoliţă: "Îmi aducaminte că în 2005 a fost înjurat de un întreg stadion, laTimişoara, fosta lui echipă. Când a fost chemat la Comisie amărturisit că nici nu a auzit ce a strigat stribuna. Aceleînjurături se legau de etnia lui, iar în cazul în care ar fisusţinut plângerea, stadionul lui Poli ar fi putut fi suspendat.Este un băiat de mare caracter!".

4goluri a marcat Bănel Nicoliţă în acest sezon pentruSteaua

"După ce am plecat de la Steaua mai ţin legătura cuBănel Nicoliţă. Pe această cale îi doresc tot binele dinlume", Nicolae Dică, fost atacant Steaua

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.