"U Cluj va ajunge în liga a cincea!" Replică de la Cluj: "Ana Maria Prodan se bagă unde nu îi fierbe oala! Am depus actele pentru licenţiere".

11 apr 2013 3199 afişări Liga 1
"U Cluj va ajunge în liga a cincea!" Replică de la Cluj: "Ana Maria Prodan se bagă unde nu îi fierbe oala! Am depus actele pentru licenţiere".

Liga 1 se apropie de finalul încă unui sezon, iar veştile nu sunt dintre cele mai bune. Mai multe echipe sunt ameninţate cu dispariţia: "Şase, şapte echipe au probleme cu licenţa". Ana Maria Prodan a declarat că una dintre echipele cu probleme este U Cluj: "Vor ajunge în liga a cincea"

Preşedintele celor de la U Cluj îşi apară echipa şi spune că situaţia este sub control: "Am depus actele pentru licenţă"

Mărginean: "Ana Maria Prodan se bagă unde nu îi fierbe oala"

"Îmi pare rău de Ana Maria Prodan, se bagă unde nu îi fierbe oala. Ea vrea să facă bine, dar nu trebuie să se bage unde nu e treaba ei. Nu am găsit investitor şi suntem obligaţi să ne reorganizăm. Ana Maria Prodan nu spune lucruri verificate", a declarat Mărginean la Digi Sport.

"Am depus actele pentru licenţiere"

"Eu răspund de licenţiere, am depus actele ieri. Următorul pas, conform legii de insolvenţă... noi avem dreptatea de partea noastră. Mă miră ce spune Ana Maria Prodan. Eu am o relaţie excepţională cu ea. E supărată de la cazul Paraschevas", a mai spus preşedintele U Cluj.

Mărginean: "Ganea vrea să câştige cu Dinamo 999%"

"Ionel Ganea, ca orice antrenor tânăr, vrea să se afirme. Ganea vrea să o bată pe Dinamo cam 999%"

Ana Maria Prodan: "U Cluj va ajunge în liga a cincea"

"Din câte ştiu, administratorul ăla al lor nu a depus planul de reorganizare şi ştiu că se vor duce în Liga a 5-a", a spus Prodan la Digi Sport
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.