THRILLER ÎN MOLDOVA! FC Vaslui - CFR 5-3!

15 oct 2010 178 afişări Liga 1
THRILLER ÎN MOLDOVA! FC Vaslui - CFR 5-3! LIVE TEXT FC Vaslui - CFR 2-0! Adailton reuşeşte un gol MAGNIFIC 8 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/7479279/8/j4r1591-resize.jpg

Cu "Dulăul" Hizo la începutul celei de-a treia domnii pe tronulVasluiului, galben-verzii au făcut un meci mare în faţa echipeicare le-a suflat Cupa sezonul trecut, câştigând cu 5-3, după unfinal nebun!

Încă din primele minute ale jocului, cursul ostilităţilor a fostcât se poate de clar pentru toţi cei 4.000 de vasluieni care auales să-şi susţină pe viu echipa, deşi nici ora de disputare şinici vremea n-au fost tocmai prielnice unei ieşiri în aer liber.Adailton trăgea primul semnal de alarmă pentru Clujul lui"Sorinaccio" în minutul 9 al jocului, iar Sânmărtean dădea oficialstartul fiestei vasluiene în minutul 26, cu un şut din interiorulcareului de 16 metri. După nici 10 minute, noua vedetă aVasluiului, Adailton, ridica tribunele în picioare cu un şutsenzaţional din 18 metri care l-a lăsat fără replică pe Nuno Claro.Clujenilor nu le-a mai rămas decât să plece la vestiare cu capulplecat.

Nici după pauză datele problemei nu s-au schimbat prea mult, totgazdele atacând în valuri şi tot Adailton fiind vioara întâi,brazilianul făcându-şi numărul din nou în minutul 58, când aînscris dintr-o poziţie imposibilă. Clujenii au reuşit să reducădin diferenţă prin De Zerbi, dar galben-verzii au revenit imediatprin Burdujan, care l-a copiat pe Adailton şi a reuşit o dublă (63,87). Bastos şi Emil Dică au înscris şi ei, într-un final nebun, darsoarta meciului era deja pecetluită.

CLICK AICI PENTRUCOMENTARIUL LIVE TEXT AL PARTIDEIVersiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.