"Te rog frumos, nu poţi să-ţi baţi joc". Jucătorul de la FCSB pe care Becali îl consideră un "pericol" pentru tinerii din lot: "Nu pot să te las pe tine să-mi strici proiectul!"

17 apr 2018 19140 afişări Liga 1
"Te rog frumos, nu poţi să-ţi baţi joc". Jucătorul de la FCSB pe care Becali îl consideră un "pericol" pentru tinerii din lot: "Nu pot să te las pe tine să-mi strici proiectul!"

La 29 de ani, Constantin Budescu e cel mai bun jucător al FCSB, lider de vestiar şi omul de forma căruia depind rezultatele vicecampioanei, dar, chiar şi aşa, mijlocaşul ofensiv l-a supărat pe Gigi Becali, care-l consideră nociv pentru tinerii fotbalişti din lot. Marţi dimineaţă, finanţatorul FCSB a povestit dialogul pe care l-a avut cu Budescu şi ce i-a reproşat acestuia.

Becali visează la grupele Ligii Campionilor şi la sute de milioane de euro obţinute în schimbur unor jucători precum Man, Coman sau Nedelcu, iar finanţatorul FCSB consideră că cei trei tineri trebuie să fie crescuţi într-un climat sănătos pentru ca echipele din străinătate să-i aprecieze şi să scoată din buzunar sume mari de bani în schimbul lor. Dar, din punctul de vedere al omului de afaceri, comportamentul de pe teren al lui Constantin Budescu îi influenţează negativ pe jucătorii tineri.

De aceea, în momentul în care a vorbit în faţa întregii echipe, Becali i-a transmis vedetei sale un mesaj puternic, încercând să-l facă să conştientizeze că rolul său este, printre altele, şi de model pentru jucătorii care vin din urmă: "Ovidiu Popescu era cuminte, niciodată în viaţa lui nu făcea aşa ceva! A început şi el să se certe cu arbitrii. Eu vreau să-i educ pe cei tineri, pe Popescu, pe Nedelcu, pe Man, pe Coman...Asta i-am spus lui Budescu. Dacă te laşi pe tine să-ţi faci de cap, să vociferezi la arbitri...atunci eu nu pot face ce vreau să fac. Nu pot să te las pe tine să-mi strici proiectul de peste doi, trei ani. Ţi-am dat 30.000 de euro, ai fost decisiv, dar, te rog frumos, nu poţi să-ţi baţi joc!", a spus Becali, marţi, la Pro X.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.