Tăbârcă a învăţat meserie la Chelsea, Bayern şi Arsenal! Autodidactul!

5 iul 2009 92 afişări Comentează şi tu Liga 1
Tăbârcă a învăţat meserie la Chelsea, Bayern şi Arsenal! Autodidactul! Tăbârcă a învăţat meserie la Chelsea, Bayern şi Arsenal! Autodidactul!

Deşi este la prima experienţă ca antrenor de Liga I, noul tehnician al bistriţenilor, Sandu Tăbârcă, nu se teme, pentru că a învăţat meserie în curtea lui Chelsea, Bayern şi Arsenal.

 

Sandu Tăbârcă este cel mai nou nume apărut pe scena Ligii I şi este pariul lui Jean Pădureanu pentru următorul campionat. Un antrenor care revine în ţară după 20 de ani, însă nu oricum, ci cu lecţia bine învăţată, chiar din curtea marilor cluburi europene. Absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Viena şi student la Psihologie, Tăbârcă este un tehnician şcolit care şi-a obţinut licenţa chiar la şcoala granzilor din Anglia. „Am antrenat mulţi ani în liga a treia în Austria, am participat la seminarii la cluburi cu renume, precum Bayern Munchen sau Chelsea, şi mi-am dat examenul de diplomă chiar la Arsenal Londra. Liga I este o nouă provocare pentru mine”, mărturiseşte antrenorul.
 
Tehnicianul bistriţenilor nu este deloc străin de echipa pe care o va antrena în noul sezon, „Moţul” fiind cel care i-a deschis drumul către Liga I. „Pe Neluţu l-am cunoscut acum un an, în Austria, când am început să colaborez cu el. Avem o relaţie strict profesională, am învăţat multe lucruri şi de la el. Îi mulţumesc că mi-a dat şansa să revin în fotbalul românesc”, a declarat Sandu Tăbârcă.
 
10 ani a antrenat Sandu Tăbârcă în Austria, la echipe din Liga a III-a şi Liga a IV-a
 
"Am participat la seminarii la cluburi cu renume, precum Bayern sau Chelsea, şi mi-am dat examenul de diplomă la Arsenal"
Sandu Tăbârcă, antrenor Bistriţa
 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.