"Sunt sincer, nu a fost un meci spectaculos". Concluziile lui Mangia şi cum descrie colaborarea cu Sorin Cârţu

10 mar 2019 3797 afişări Comentează şi tu Liga 1
"Sunt sincer, nu a fost un meci spectaculos". Concluziile lui Mangia şi cum descrie colaborarea cu Sorin Cârţu

Devis Mangia (44 de ani) şi-a luat revanşa în faţa lui Costel Enache, a învins Astra cu 1-0 şi a revenit la patru puncte în spatele CFR-ului, iar finalul partidei din Oltenia l-a prins vorbind despre mai multe subiecte interesante: a subliniat importanţa celor trei puncte, şi-a felicitat adversarii, nu a discutat faza controversată cu Bancu în prim-plan, s-a gândit la tilu, iar în final a dezvăluit ce relaţie va avea cu Sorin Cârţu.

"E un rezultat foarte important, am început bine play-off-ul. Sunt sincer, nu a fost un meci spectaculos, dar e dificil să faci spectacol acum. Trebuie să creştem, să fi avut mai multă posesie după ce ei au rămas în zece oameni. Da, diferenţele se fac pe greşeli, dar cred că ei au avut doar o ocazie când noi nu am fost atenţi la o lovitură liberă şi am riscat. Felicitări domnului Enache, a făcut o treabă foarte bună! În play-off sunt doar meciuri foarte, foarte dificile. Azi am jucat diferit pentru că am văzut mai multe situaţii în meciul trecut când am putut juca într-o linie şi nu am făcut-o. Trebuie să facem asta puţin mai bine. Trebuia să fim puţin mai mobili între linii, dar nu e simplu", a declarat Mangia, la Digi Sport, nainte să-şi îndrepte atenţia spre suporterii cu care a intrat în conflict la finalul ultimului meci din sezonul regular: "Suporterii au fost ca întotdeauna foarte aproape de echipă. Am spus că am exagerat la meciul trecut, pentru mine e un episod închis. Nu cred că e al 12-lea jucător, e mai mult! Ne-am gândit puţin şi am decis ca Rocha să rămână în afara lotului pentru a se linişti puţin. Cred că aşa a fost mai bine pentru club, în continuare vom vedea ce va fi. Craiova trebuie să lupte pentru toţi, pentru că e o echipă mare şi are mentalitate de echipă mare".

"Eu am zis înainte de meci că nu vorbesc despre arbitraj, nici într-o parte, nici în alta. Nu e treaba mea, eu trebuie să vorbesc despre jucătorii din teren", a mai punctat Mangia, pentru ca în finalul discursului să se refere şi la Sorin Cârţu, noul manager general al Craiovei aflat în tribune la meciul de duminică seară: "Sorin Cârţu e o persoană pe care o stimez. A făcut multe lucruri foarte bune, acum vine cu un rol administrativ. eu vorbesc cu patronul, cu preşedintele Marcel Popescu, voi vorbi şi cu Sorin despre fotbal. După, deciziile sunt ale mele. Şi când sunt bune, şi când nu sunt bune", a încheiat tehnicianul italian.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.