Stick-ul, bată-l vina! Explicaţia pentru momentul dezgustător petrecut la partida Juventus – Sepsi. UPDATE | Gazdele, acuzate că mint: "Ei mi-au dat stick-ul cu acel cântec"

9 apr 2018 15638 afişări Comentează şi tu Liga 1
Stick-ul, bată-l vina! Explicaţia pentru momentul dezgustător petrecut la partida Juventus – Sepsi. UPDATE | Gazdele, acuzate că mint: "Ei mi-au dat stick-ul cu acel cântec"

UPDATE | Crainicul arenei "Anghel Iordănescu", din Voluntari, susţine că Paul Terteleac, oficialul lui Juventus Bucureşti, minte! 

Mihai Gheorghe a recunoscut că a primit un stick cu mai multe meoldii patriotice, fără să ştie ce va rula la staţia de amplificare: “Nu este adevărat că am încurcat stick-ul. Înainte de meci, oficialii de la Juventus mi-au dat un stick cu mai multe melodii patritice, printre care era şi acel cântec. Eu nu am ştiut ce se află pe stick. După ce a început melodia, cineva de la Juventus mi-a spus să opresc. A mers cam 10-15 secunde”, a spus Mihai Gheorghe, crainicul stadionului din Voluntari, pentru Look TV.


Paul Terteleac, directorul general executiv de la Juventus Bucureşti, a oferit prima explicaţie pentru momentul în care de la staţia de amplificare a arenei "Anghel Iordănescu", din Voluntari, s-au auzit vulgarităţi, cuvinte xenofobe şi incitare la violenţă la adresa maghiarilor

Oficialul clubului din Colentina a dat vina pe Gheorghe Mihai, crainicul obişnuit al echipei FC Voluntari. Juventus Bucureşti îşi dispută meciurile considerate acasă în Voluntari, în acest play-out: "Conform protocolului pe care îl avem cu cei de la FC Voluntari pentru folosirea arenei, noi am luat şi crainicul lor. E un băiat care se numeşte Gheorghe Mihai. Eu eram la stadion, dar nu ascultam ce muzică se dă la staţie, când am fost sesizat de observatorul partidei, Contantin Stătescu.

Băiatul pusese din greşeală un alt stick faţă de cel pe care i l-am dat noi?! A fost o greşeală regretabilă. Noi ne-am purtat foarte frumos cu oaspeţii noştri. Puteţi lua legătura cu ei, ne-am comportat exemplar. Observatorul partidei va face un raport, iar cazul va ajunge cel mai probabil la Comisia de Disciplină", a declarat Paul Terteleac, pentru Gazeta Sporturilor. 

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.