Stare de alertă în Ghencea: Jandarmeria a intervenit prompt. Ce s-a întâmplat la intrarea în stadion

19 oct 2014 3201 afişări Liga 1
Stare de alertă în Ghencea: Jandarmeria a intervenit prompt. Ce s-a întâmplat la intrarea în stadion

Suporterii Stelei de la Peluza Sud nu sunt lăsaţi să intre în stadionul din bulevardul Ghencea. Jandarmii au informaţii că la acest meci cele două galerii, Peluza Nord şi Peluza Sud, vor să termine răfuiala începută la meciul România - Ungaria. Atunci, în sectorul de peluza rezervat Stelei, au existat conflicte violente între cele două facţiuni.

Forţele de ordine au devenit conştiente de planul pregătit de suporterii stelişti după ce au analizat o serie de bannere pregătite de aceştia pentru partida cu U Cluj.

Mai multe incidente au avut loc înainte şi în timpul meciului România - Ungaria. În timpul partidei, fanii unguri au încercat să se bată cu suporterii români, iar jandarmii şi angajaţii BGS au intervenit pentru a calma spiritele, angajaţii firmei de pază folosind spray-uri paralizante şi lovind mai multe persoane, mai ales în sectoarele ocupate de fanii români. În busculadele create au avut de suferit şi femei şi copii.

Conform Jandarmeriei şi SMURD, aproximativ 30 de suporteri români au fost duşi la secţiile de poliţie, pentru cinci fani s-a dispus sancţiunea de a merge la stadion un an, iar 46 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.