Spadă şi cap! Rapid - FC Vaslui 2-0!

23 iul 2010 112 afişări Liga 1
Spadă şi cap! Rapid - FC Vaslui 2-0! LIVE TEXT Rapid - FC Vaslui 1-0! Ovidiu Herea deschide scorul în Giuleşti! 22 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/6676636/4/alex1645-resize.jpg

Nici că şi-ar fi imaginat Şumudică un debut mai bun ca antrenorîn Giuleşti. Aseară, fostul ocupant al Peluzei din Grant a intratdefinitiv în inimile suporterilor, după ce l-a surclasat pe LopezCaro, un antrenor care a stat şi pe banca Realului într-un trecutcare, s-a văzut aseară, nu ţine de foame.

Caro a gândit un romb ofensiv, cu Wesley - Sănmărtean - Gerlem şiBurdujan. Şumudică a mers pe linii drepte, pe benzi. Duarte - Romanîn dreapta, Bozovici - Cesinha pe stânga. Schimbat în bine, Rapidula zburdat într-o primă repriză în care doar driblingurile luiSănmărtean şi infiltrările lui Wesley au dat ceva emoţii. Dar şiacelea, cât pentru a le permite suporterilor să vadă că MarcosElias Santos, "perechea" lui Marius Constantin, are valoare. Înafara brazilianului din linia defensivă, tehnicianul giuleştean aschimbat faţă de sezonul trecut unul din fundaşii laterali,mijlocaşul dreapta şi atacantul central. Cele patru plombe s-auintegrat perfect într-un sistem elastic şi articulat. Deveniteobiceiuri ale locului, centrarea marca Spadacio şi devierea luiHerea au făcut diferenţa în prima repriză.

Nimicmagic la Caro

Fost pe banca "galacticilor", spaniolul Caro nu a avut vreobaghetă magică. În afara portarului, a mers pe mâna grupului dincampionatul trecut. A ţinut ritmul unui meci alert, fără a aveaînsă vreun moment iniţiativa. Cu toate acestea, suspansul şiechilibrul au fost coordonatele acestui prim-derby. Sesizândtensiunea acumulată în centrul de greutate de la mijloculterenului, Şumudică a împrospătat prin introducerea lui NicolaeGrigore în locul lui Herea. Tot post pe post a răspuns şi Caro:Bodipo în locul lui Burdujan. Meciul a continuat în zona neutră.Spectaculos prin tensiune şi conştientizarea faptului că orice eposibil, chiar şi fără ocazii clare de poartă. A venit totuşiminutul 80, atunci când Spadacio a mai găsit o centrare pentru un"cap" perfect al lui Cesinha. Zarurile erau oricum aruncate dupăeliminarea lui Milanov (77), astfel încât samba improvizată a luiŞumudică de pe margine s-a desfăşurat în voie până la fluierul definal.

Click aici pentru LIVETEXT

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.