S-au menajat pentru Oţelul! Steaua-Unirea 5-0

5 apr 2011 20708 afişări Comentează şi tu Liga 1
S-au menajat pentru Oţelul! Steaua-Unirea 5-0 LIVE TEXT Steaua - Unirea Urziceni 2-0! Geraldo dublează scorul 19 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/8130464/6/rp2i4514-resize.jpg

Nici că se putea etapă mai liniştită pentru Steaua. Echipa luiCîrţu şi-a dres aseară moralul pe seama a ce a mai rămas dinUrziceni. Aşa cum Unirea este acum doar o fantomă a echipei caretrăia mirajul Ligii Campionilor, şi Steaua rămâne însă departe dece însemna până odinioară.

Probabil că Nicoliţă a visat de câteva ori bune acea ocazie dinprima repriză a Stelei la Timişoara, când trebuia să pună latulpentru un gol gata făcut, dar a tras tălâmb, cu exteriorul, pelângă poartă. Aseară, în debutul meciului cu Urziceni, soarta l-aîncercat, punându-l în exact aceeaşi conjunctură. De data astaînsă, Bănel a fost acolo, şutând cum trebuie pentru un 1-0 rapid,care anunţa un galop de goluri. Pierduţi şi speriaţi, cei rămaşi săasigure retragerea Urziceniului din prima ligă au încasat imediatşi lovitura a doua, de data aceasta cu Geraldo în rol definalizator. Până la pauză, Curcă a fost luat la ţintă, iar echipasa părea penibilă fără doi dintre cei mai buni jucători: Apostol şiPădureţu.

Dică,cerut de public la penalty

Percepând momentul drept un joc-şcoală, Sorin Cîrţu îl schimbăla pauză pe Surdu, care ratase cam tot ce a avut în gheată, cuOnofraş, şi totul continuă în acelaşi registru, cu steliştiicăutând noi goluri şi cu Unirea netrecând de centrul terenului. Înabsenţa lui Gigi, Dică înscrie şi el din penalty-ul obţinut deGardoş. Publicul l-a cerut insistent pe Dică, iar Cîrţu le-a făcutpe plac. Apoi, Geraldo a arătat şi el că joacă mai bine fără să fieurmărit de ochiul patronului şi a reuşit "dubla" cu un sfert de orăînainte de final. Apoi, Burdujan, intrat şi el în locul luiBilaşco, a marcat primul său gol pentru Steaua

Un meci la discreţia steliştilor care ne-a plictisit şi ne-afăcut să tragem nişte concluzii. Unirii i s-a semnat deja actul dedeces şi Stelei nu-i e permis să se bucure prea mult. Nu încă,pentru că a câştiga în faţa lui Buşcă, Ţene sau Tobă nu înseamnămare lucru. Stelei îi trebuie mult mai mult decât atât pentru a fidin nou ce a fost odată.

"Apostol şi Pădureţu nu au nimic. Sunt la limită cu cartonaşelegalbene şi i-am menajat pentru meciul cu Oţelul"
Marian Pană, antrenor Urziceni

"Doar două goluri? Eu sper să batem cu 5-0, să avemgolaveraj"
Gigi Becali, în pauza meciului

"Aşa, tată, 2-0, 4-0, 5-0, aşa o să batem mereu"
Gigi Becali, la final

CLICK AICI PENTRU LIVETEXT

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.