S-a dezlănţuit! Inegalabilul Ionuţ Popa, din nou savuros: "Acum 7-8 ani eram un bărbat frumos, ca un actor cu scarlatină". Cine îl inspiră şi cine îl săruta pe stradă

30 sep 2016 16090 afişări Liga 1
S-a dezlănţuit! Inegalabilul Ionuţ Popa, din nou savuros: "Acum 7-8 ani eram un bărbat frumos, ca un actor cu scarlatină". Cine îl inspiră şi cine îl săruta pe stradă
  • CSM Poli Iaşi a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, de ACS Poli Timişoara, scor 0-1, în primul meci disputat în etapa a 11-a din Liga 1.

A marcat pentru oaspeţi Drăghici 61. În urma acestui rezultat, CSM Iaşi rămâne pe locul 8, cu 12 puncte, iar ACS Poli Timişoara ocupă în continuare ultimul loc, cu minus şase puncte, după ce a început campionatul cu minus 14 puncte, din cauza unei depunctări. Antrenată de Ionuţ Popa, fost tehnician la Iaşi, Poli a făcut un meci excelent, în care şi-a dominat adversara. La final, în uralele fanilor din Iaşi care scandau "Hai nea Popicăăă, hai nea Popicăăăă, aleeee", antrenorul grupării din Banat a declarat pentru Look TV şi Digisport.

PERIOADA ÎN CARE ANTRENA LA IAŞI: "Lumea mă oprea pe stradă, în Iaşi, mă săruta. Echipa are antrenor acum, nu am de ce să vin"

TABLOUL GALERIEI: "Acum 7-8 ani eram un bărbat frumos, ca un actor care avea scarlatină"

MECIUL CU IAŞI: "Am jucat bine, am avut un arbitraj perfect, victoria i-o dedic primarului Timişoarei, Nicolae Robu"

INSPIRAŢIA: "Mă inspir de la soţia mea care e învăţătoare şi îi face pe copii să vină la şcoală, toţi elevii mei merită nota 10"

ORAŞUL IAŞI: "Colegii mei au spus că n-au mai văzut asemenea oraş frumos"

SCANDAREA GALERIEI: "Hai, nea Popică, hai nea Popică, aleeeee!"... "Mă apreciază"

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.