Revine după măcel! Omul de bază al FCSB-ului care nu mai joacă fotbal de 3 luni din cauza staff-ului se pregăteşte să atingă din nou gazonul

29 oct 2018 13917 afişări Liga 1
Revine după măcel! Omul de bază al FCSB-ului care nu mai joacă fotbal de 3 luni din cauza staff-ului se pregăteşte să atingă din nou gazonul foto: Mediafax / Alexandru Dobre

Sezon de toamnă compromis aproape în totalitate pentru unul dintre cei mai constanţi fotbalişti de la FCSB. Sârbul Marko Momcilovic se pregăteşte să revină la antrenamente normale după o perioadă foarte lungă de pauză, aproape 3 luni, însă cei din staff-ul vicecampioanei nu se aşteaptă să se poată baza pe forma lui maximă până în februarie 2019.

Marko Momcilovic este aşteptat să intre la antrenamentele normale alături de restul lotului într-o perioadă în care Nicolae Dică suferă de pe urma absenţelor cauzate de accidentări grave, în special în compartimentul defensiv. Totuşi, sârbul nu a mai jucat fotbal de la începutul lunii august, atunci când a suferit o ruptură musculară în turul dublei cu Hajduk Split. Cu toate că ar fi trebuit să intre din nou pe teren în septembrie, Momcilovic a rămas la infirmerie după ce accidentarea i-a recidivat ca urmare a forţării revenirii.

Primăvara, termenul realist

Chiar şi în aceste condiţii, Nicolae Dică este departe de a fi liniştit. Cei din staff-ul său medical l-au avertizat că Momcilovic este departe de a putea juca titular în următoarele partide. Chiar dacă, printr-o recuperare miraculoasă, sârbul va putea să fie apt din punct de vedere fizic pentru a duce o bună parte a meciului, forma sportivă a fundaşului stânga este în dubiu. Aşa cum s-a întâmplat exact în urmă cu un an cu Romario Benzar, două accidentări grave legate cer o perioadă lungă de recuperare fizică şi una chiar şi mai lungă pentru ca jucătorul să revină în formă. În cazul fundaşului dreapta a fost nevoie de mai multe luni, Benzar revenind abia după stagiile de pregătire ale iernii.

 
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.