Renzo Rossi explică de ce a părăsit Rapidul: "Mă simţeam în plus!"

3 apr 2010 23 afişări Liga 1
Renzo Rossi explică de ce a părăsit Rapidul: "Mă simţeam în plus!" Renzo Rossi explică de ce a părăsit Rapidul: "Mă simţeam în plus!"

Venit cu mari speranţe în Giuleşti, Renzo Rossi (foto) n-arezistat decât două luni. Italianul şi-a dat ieri demisia dinfuncţia de director sportiv, recunoscând singur că nu poate lucracu Ioan Andone.

Motivul despărţirii de "feroviari" este simplu şi îl explicăsincer chiar el. "Nu-mi mai vedeam locul în proiectul gândit deIoan Andone şi am decis că cel mai bine este să plec. Am venit laRapid să fac o treabă, sunt mulţumit de activitatea mea în acestedouă luni, dar n-avea rost să stau degeaba în club sau să încurc pecineva", spune fostul secund al lui Cristiano Bergodi.

Zenga,ultima carte

Ce nu se ştie exact despre raporturile dintre Rossi şi IoanAndone este faptul că între cei doi a intervenit o răceală încă depe vremea când "Fălcosul" a venit la Cluj în locul lui Bergodi,Renzo fiind colaboratorul de încredere al acestuia. "Ne-a lucratatunci", au fost auziţi ulterior italienii.

Mai mult decât atât, pentru a încerca să oprească sosirea luiAndo în Giuleşti, Renzo Rossi ar fi încercat o ultimă carte laGeorge Copos: aducerea lui Walter Zenga! Numai că fostul tehniciande la Steaua şi Dinamo a refuzat, nefiind mulţumit de faptul căînţelegerea pe două luni ar fi fost condiţionată de ocuparea unuiloc de cupă europeană la finalul campionatului.

Nu m-am certat cu nimeni de la Rapid, ba chiar mi-amlăsat uşa deschisă. În fotbal nu se ştie niciodată cândrevii
Renzo Rossi, fost director sportiv Rapid

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.