Regie de comedie! Steaua caută titlul cu lanterna roşie

18 apr 2011 6687 afişări Comentează şi tu Liga 1
Regie de comedie! Steaua caută titlul cu lanterna roşie Regie de comedie 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/8166180/2/gol2.jpg

Cu un Gigi Becali calm ca o mănăstire în zi de post şi cu golurimai mult decât bizare, Sportul - Steaua, 1-2, sâmbătă, în Regie,poate fi trecut cu mână sigură pe lista meciurilor suspecte. Dinpăcate, a fost evident că în fotbalul nostru filmul încă bateviaţa. Sau măcar o păcăleşte.

1.Maicon nu iartă când sare singur!

1-0 pentru Sportul, minutul 72. Intră Maicon în locul luiLatovlevici. Câteva faze mai târziu, Brandan centrează din loviturăliberă lateral stânga, brazilianul reluând în poartă cu capul. Înspatele lui Maicon, fundaşul Sportului, Rusu, intrat şi el abia cudouă minute înainte de acest moment, se îndepărtase după ce îlluase în marcaj pe atacantul stelist! Acesta ar fi primul momentcare ne îndeamnă să credem că "studenţii" au greşit deliberat pefinalul unei teze pe care o scriseseră perfect pânăatunci.

2.Maicon nu iartă nici când mingea saresingură!

1-1, cinci minute mai târziu, din nou centrare, tot din stânga.Mingea trece pe sub nasul lui Raţiu, acesta doar o miroase, sefereşte şi o lasă să treacă. Dincolo de el, două perechi în marcaj.Nimic anormal dacă nu considerăm că la Maicon talona... colegulsău, Martinovic, în timp ce Irimia se chinuia să-l "ţină" pe Maxim!Dacă primul gol a fost dubios, cel de 1-2 a forţat limitelescandalosului! Liga I părea că scăpase de astfel de momente, dariată că ele merg în continuare la braţ cu fotbalul nostru.

3.Gigi, o statuie a echilibrului

Linişte la lojă! Nimic! Nicio criză la 1-0 pentru Sportul, fărăplecare intempestivă cu camerele pe urmă şi declaraţii că dă afarătotul la vară. Cu un zâmbet primăvăratic, Gigi Becali a urmăritmeciul senin, nu a avut vreo reacţie la golul "studenţilor", nu s-abucurat la cele ale lui Maicon, şi-a luat haina pe el la final şi aplecat de parcă terminase programul şi pontase. Diferenţă evidentăîntre acel Gigi de după 0-1 cu Astra şi cel de sâmbătă.

4.Reacţii adverse după meci

Momentul frumoasei sâmbete petrecute de Steaua în Regie nu a trecutfără să stârnească reacţii din partea adversarilor echipei dinGhencea. Din dorinţa de a le combate, acestea au fost dezvăluitechiar de către Gigi Becali la TV: "Dinu Gheorghe i-a spus lui Şimancă eu nu mai cred în Dumnezeu. Că cică fac furăciuni! Cum să cumpărmeciul? La cum şi-au dat ăştia sufletul pe teren, cum să crezi că afost blat? Dacă faci aranjament, ai 2-0 la pauză, asta ştiu şi eude la cei care au fost în Cooperativă. Bă, dar cum să zici că afost blat, când l-au chemat pe Bălan?". Pe fundal se derulează însăimaginile cu Maicon, Rusu, Raţiu, Maxim...


"Copos l-a sunat pe Şiman şi i-a zis: «Nu le spunecopiilor tăi ce ai făcut astăzi (n.r. - sâmbătă)!» Păi, ce blat,mă? Se poate face blat în minutul 90? Oameni bolnavi!",Gigi Becali, (declaraţie dată la GSP TV)

"Finalul meciului a fost bizar. Fundaşii n-au vrut săatace mingea ca să ajungă la Maicon. Mai devreme sau mai târziu,adevărul va ieşi la iveală", Cornel Dinu, administratordelegat Dinamo


Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.