Propunerea inedită a lui Negoiţă! Vrea să negocieze cu Rednic de faţă cu suporterii dinamovişti: ”Totul pentru a găsi cea mai bună soluţie”

15 iun 2019 2923 afişări Liga 1
Propunerea inedită a lui Negoiţă! Vrea să negocieze cu Rednic de faţă cu suporterii dinamovişti: ”Totul pentru a găsi cea mai bună soluţie”

Ionuţ Negoiţă i-a înaintat lui Mircea Rednic (57 de ani) o ofertă pentru a cumpăra clubul Dinamo. În acest moment, răspunsul ”Puriului” se lasă aşteptat. Acesta a revenit în ţară vineri, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală în Belgia, şi a avut un mesaj pentru Negoiţă.

Practic, în suma de trei milioane de euro pe care Negoiţă o cere în schimbul clubului din ”Ştefan cel Mare” nu intră şi palmaresul glorios al lui Dinamo, acesta fiind deţinut de Nicolae Badea. Acţionarul majoritar al echipei este dispus să negocieze cu Mircea Rednic de faţă cu suporterii dinamovişti: ”În ciuda preţului considerat de foarte multă lume ca fiind unul derizoriu, domnul Mircea Rednic consideră că suma propusă de mine este mare. Îmi exprim disponibilitatea de a discuta pe marginea acestui preţ înaintat de către mine şi aştept o contra-ofertă.

În plus, pentru binele lui Dinamo pot organiza oricând o întâlnire între mine şi domnul Rednic, întâlnire la care sunt bineveniţi şi suporterii. Totul pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru rezolvarea acestei tranzacţii şi pentru binele lui Dinamo
”, a declarat Negoiţă, pentru gsp.ro.

Ionuţ Negoiţă cere trei milioane de euro pentru 51 la sută din acţiuni sau 3.8 milioane de euro pentru 67 din acţiuni. "Restul de procente rămân la mine. Dar nu am o problemă să le tranzacţionez şi pe ele", susţine patronul actual, dar rămâne problema ocupării unei funcţii. Dacă acceptă să se "rupă" definitiv de club, Rednic ar prelua Dinamo.

”Eu îl întreb pe domnul Negoiţă ce vinde? Stadion n-ai! Palmares ai? Ce vinzi? Le transmit suporterilor să aibă încredere în mine”, a spus Mircea Rednic, la întoarcerea în ţară.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.