Prins în fapt când aducea femei în cantonament! Detaliile mişcărilor din hotelul FCSB-ului: "Era 4 dimineaţa. Dacă nu eram noi acolo nu se afla..."

5 mar 2017 13127 afişări Liga 1
Prins în fapt când aducea femei în cantonament! Detaliile mişcărilor din hotelul FCSB-ului: "Era 4 dimineaţa. Dacă nu eram noi acolo nu se afla..."

Jugurtha Hamroun, fotbalistul împrumutat de FCSB la Al-Sadd, a avut câteva ieşiri în perioada sa la echipa vicecampioană. După ce a i-a minţit pe oficialii clubului că merge la Paris pentru a-şi rezolva câteva probleme personale, când el de fapt era în Elveţia unde-şi negocia un contract cu o echipă din zona Golfului, acum un alt episod a ieşit la suprafaţă, unul în care fotbalistul algerian a adus o prezenţă feminină în cantonamentul echipei.

Fostul secund al FCSB-ului, Nicolae Dică, a confirmat că Hamroun a adus o persoană în hotelul în care era cazată echipa, imediat după o înfrângere, iar fotbalistului i-ar fi reuşit totul, doar că oficialii clubului încă discutau târziu în noapte, astfel că au sesizat persoana străină care a intrat în hotel: „Am aflat despre Hamroun, a fost o amendă destul de mare pe care a primit-o. Eu eram la Steaua în momentul ăla. Noi eram la 4 dimineaţă în restaurant la hotelul unde eram cazaţi. S-a întâmplat să fim acolo, pentru că dacă nu eram nu mai afla nimeni.

Noi eram acolo, eram supăraţi, vorbeam despre joc, nu stăteam la băutură. Eram eu cu Mirel, cu preparatorul fizic şi cu Popa, antrenorul de portari. La un moment dat vedem că intră o persoană dubioasă în hotel. A intrat o persoană de sex feminin în hotel, la 4 dimineaţa. Aşa s-a aflat. Noi dacă la ora aia eram în cameră nu mai afla nimeni”, a declarat Dică la DigSport.

Hamroun urmează să se întoarcă la FCSB, în vara acestui an, atunci când îi expiră împrumutul de la echipa din Qatar, Al-Sadd. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.