"Pretenţiile lui Moraes sunt exagerate, dar nu e prost cine cere, e prost cine dă!"

24 ian 2011 27 afişări Comentează şi tu Liga 1
"Pretenţiile lui Moraes sunt exagerate, dar nu e prost cine cere, e prost cine dă!" Dinu Gheorghe: "Pretenţiile lui Moraes sunt exagerate, dar nu e prost cine cere, e prost cine dă!"

Dinu Gheorghe a confirmat interesul Rapidului pentru Moraes, darşi pentru cei doi "fugari" de la Universitatea Craiova, Bărboianuşi Găman, însă a recunscut că e puţin probabil ca cei trei săajungă în Giuleşti. Preşedintele Rapidului a ţinut totodată să-iliniştească pe suporterii alb-vişiniilor: "Rui Duarte se vaprezenta în cantonamentul din Spania".

"Am spus că noi oferim 700.000 de mii pentru 70% dinjucătorul Junior Moraes. Nu ştiu pretenţiile actuale ale Glorieipentru brazilian. A fost o greşeală în strategia Stelei, trebuiausă îl oferteze înaintea plecării lui Stancu, e normal ca Bistriţasă profite de ocazie. Pretenţiile jucătorului sunt totuşiexagerate. Nu e prost cine cere, e prost cine dă, sau mă rog, maipuţin inteligent. Junior trebuie să aibe continuitate, să confirme,are 23 ani şi a dat dovadă de calităţi. Preţul corect pentru eleste între 500 de mii şi 1 milion de euro. Jean Pădureanu nu vaaccepta oferta lui Rapid de 700.000 de euro, şansele ca Moraes săajungă la noi e foarte mică. Oferta din afară despre care se totvorbeşte ar putea fi din Rusia sau Ucraina, din restul Europei edestul de puţin probabil. Pe de altă parte, dacă ar fi existat oofertă de peste 1 milion de euro, ar fi plecat deja", adeclarat Dinu Gheorghe.

"Ne interesează amândoi jucătorii plecaţi de la Craiova,Găman şi Bărboianu, dar va fi foarte greu să-i semnăm. Venindliberi de contract, vor avea pretenţii foarte mari, probabil vorajunge la cluburi din afară", a concis oficialul rapidistla sport.ro.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.