Presa din Turcia: "Polat a încheiat colaborarea de 5 luni cu Hagi în 30 de minute, cu o factură de un milion de euro"

26 mar 2011 2656 afişări Liga 1
Presa din Turcia: "Polat a încheiat colaborarea de 5 luni cu Hagi în 30 de minute, cu o factură de un milion de euro" Presa din Turcia: "Polat a încheiat colaborarea de 5 luni cu Hagi în 30 de minute, cu o factură de un milion de euro"

Preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a pus capătcolaborării de cinci luni cu tehnicianul Gheorghe Hagi, după odiscuţie de jumătate de oră, cu o factură de un milion de euro,susţine cotidianul Hurriyet, în ediţia de sâmbătă.

"Preşedintele a încheiat colaborarea de cinci luni cuHagi în jumătate de oră, cu o factură de un milion de euro, dându-itehnicianului român drepturile din acest an şi pentru sezonulviitor", scrie Hurriyet.

Jurnalul menţionează că Galatasaray i-a oferit iniţialsecundului Tugay Kerimoglu postul de antrenor principal, dar acestaa refuzat, spunând că nu este corect să treacă în locul pe care l-aocupat Hagi şi că trebuie să mai înveţe. Astfel, oficialii clubuluiturc au decis să discute cu Bulent Under, care a acceptat să preiaconducerea tehnică a echipei până la finalul sezonului.

Cotidianul Fanatik notează că Hagi era foarte trist când aplecat de la club şi că tehnicianul îşi va lua la revedere de laechipă, joi, când vor reveni şi jucătorii de la loturilenaţionale.

"S-a terminat în 20 de minute!", a titratjurnalul Milliyet, care precizează că discuţia de vineri dintrePolat şi Hagi a durat doar 20 de minute şi că tehnicianul ar urmasă primească o compensaţie de 800.000 de euro.

În schimb, cotidianul Star scrie că Gheorghe Hagi ar urma săprimească 700.000 de euro.

Clubul Galatasaray Istanbul a anunţat, pe site-ul oficial, căîncepând de vineri a încetat colaborarea cu tehnicianul GheorgheHagi, de comun acord cu antrenorul român.

Gheorghe Hagi a fost numit antrenor la Galatasaray la 21octombrie 2010. Primul meci al lui Hagi pe banca tehnică a Galatei,în cel de-al doilea mandat al său la echipa turcă, a fost îndeplasare, cu Fenerbahce, partidă încheiată la egalitate, scor 0-0,la 24 octombrie. Ultimul meci a fost în faţa aceleiaşi formaţii,scor 1-2, pe Turk Telekom Arena, la 19 martie.

După anunţul privind încetarea colaborării dintre Hagi şiGalatasaray, postul de televiziune TRT a precizat pe site-uloficial că românul ar fi acceptat o compensaţie de 250.000 deeuro.

Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.