Pouga i-a salvat! FC Vaslui-FC Braşov 2-1!

14 aug 2010 68 afişări Liga 1
Pouga i-a salvat! FC Vaslui-FC Braşov 2-1! LIVE TEXT FC Vaslui-FC Braşov 1-1! Ionescu egalează! 16 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/6892889/3/j4r6943.jpg

Noul atacant al Vasluiului marchează la debut şi aduce primavictorie a lui Lopez Caro pe banca moldovenilor

"Galben-verzii" au smuls "cu forcepsul" trei puncte Braşovului dupăun meci în care, din nou, nu au arătat mare lucru dar au avut undram în plus de noroc.

După primele minute ale jocului, partida de pe "Municipalul"vasluian părea să aibă toate ingredientele unui nou "fiascogalactic", însă la chiar primul şut la poartă, gazdele au deschisscorul prin Paul Papp şi tribunele se pregăteau deja de "fiesta".Bucuria moldovenilor a fost însă de foarte scurtă durată, la primafază de atac de după marcarea golului, Cristi Ionescu"transformând" o lovitură liberă din 25 de metri cu un şutexcepţional care l-a lăsat fără replică pe Kuciak.

După pauză, momentele confuze din jocul Vasluiului au continuatşi, timp de zece minute, uralele fanilor au fost înlocuite defluierături copioase. Primele mutări ale lui Caro au schimbat însăfaţa echipei moldovene. Puţin, dar suficient. Campano pe dreapta şiPouga în atac în locul unui Adailton cel puţin dezamăgitor, şi"galben-verzii" începeau să pună presiune pe adversari. Iar înminutul 66, un nou corner marca Sânmărtean, şi masivul Pouga îşifăcea treaba din 7 metri şi devenea, măcar pentru o seară, eroulVasluiului într-un moment cât se poate de oportun, cu cinci zileînaintea meciului cu Lille.


Vaslui: Kuciak -Milanov, Papp, Rivas, Luz - Annang, Pavlovic, Gladstone, Sânmărtean- Wesley, Adailton

Rezerve: Cerniauskas, Campano, Pancu, Pouga,Milisavljevic, Costin, Gheorghiu

FC Braşov: Mincă -Voicu, Oros, Cr.Ionescu, Rusu - Ilyeş, Cristescu, Da silva, Chipciu- Hadnagy, Dedu

Rezerve: Kajcsa, Dumitru, Majernik, Bădoi, Mateiu,Martinovic, Vali Badea


CLICK AICI PENTRU LIVETEXT

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.