Piţurcă nu-l iartă nici acum pe Mutu! Fostul selecţioner a dezvăluit care ar fi, de fapt, scopul venirii "Briliantului" la Dinamo: "Eu îl cunosc. E clar că asta urmăreşte"

21 feb 2017 22755 afişări Liga 1
Piţurcă nu-l iartă nici acum pe Mutu! Fostul selecţioner a dezvăluit care ar fi, de fapt, scopul venirii "Briliantului" la Dinamo: "Eu îl cunosc. E clar că asta urmăreşte"

Victor Piţurcă, probabil cel mai mare duşman al lui Adrian Mutu în fotbalul românesc, a vorbit despre situaţia de la Dinamo şi a dezvăluit că adevăratul motiv pentru care "Briliantul" a ales să revină în Ştefan cel Mare e legat, de fapt, de preluarea băncii tehnice.

Fostul selecţioner a avut mai multe conflicte cu Mutu în ultimii ani, iar acum a fost pus să comenteze activitatea lui Mutu ca director general la Dinamo. Piţurcă spune că fostul atacant al naţionalei a vrut de la bun început să scape de Ioan Andone, scopul său fiind acela de a prelua banca tehnică a echipei din Ştefan cel Mare: "Nu vreau să vorbesc despre omul Mutu, dar spun că s-a schimbat în rău ceva la Dinamo cu venirea lui. Eu îl cunosc pe Mutu, ştiu ce urmăreşte el. Vrea să antreneze, e clar!", a spus Piţurcă, la Digi Sport.

Aflat la primul an din noua meserie, Mutu e criticat de Piţurcă şi pentru declaraţiile publice pe care le-a făcut în momentul în care demiterea lui Ioan Andone devenise un subiect la modă în Liga 1: "Având totuşi o funcţie acum, chiar dacă nu vrea să dea declaraţii care să nu-l lezeze pe antrenor, asta face. Au început frecuşurile astea, nu a mai fost aceeaşi atmosferă şi au început problemele. Se vede cu ochiul liber că nu a mai fost liniştea care să creeze o atmosferă liniştită în care să-ţi faci treaba aşa cum trebuie. Am văzut şi declaraţiile lui Ioan Andone, nu putea să lucreze aşa cum trebuie, dar patronul a tăcut din gură şi a lăsat ca lucrurile să meargă aşa", a fost opinia exprimată de fostul antrenor al naţionalei.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.