Piţi le oferă primă de victorie în meciul cu "U"

17 iul 2010 26 afişări Liga 1
Piţi le oferă primă de victorie în meciul cu "U" Piţi le oferă primă de victorie în meciul cu "U"

Dacă jucătorii au mai fost fentaţi de Gigi Becali când a venitvorba de bani, deciziile lui Victor Piţurcă sunt cât se poate deserioase. Ieri, într-o discuţie purtată la stadion, fostulselecţioner a decis şi prima pe care o vor încasa elevii săi încazul unui succes cu "şepcile roşii": 2.000 de euro!

În sezonul trecut, roş-albaştrii au încasat doar 4.000 de euro,în urma victoriilor cu Ceahlăul şi Oţelul Galaţi! Apoi, patronulBecali a revenit asupra Regulamentului de Ordine Interioară şi,deşi jucătorii au continuat să învingă, nu au mai fost băgaţi înseamă. Situaţia s-a schimbat radical odată cu instalarea lui VictorPiţurcă. Plafonul salarial a crescut şi, cel mai important, acumfotbaliştii vor încasa şi prime pentru victoriile din campionat."Piţurcă a stabilit ca jucătorii să primească şi câte 2.000de euro în cazul unei victorii cu "U" Cluj! A fost doar decizialui, iar jucătorii normal că au fost încântaţi, mai ales că sezonultrecut nu au primit decât două prime, iar acum doi ani niciunleu", a dezvăluit o sursă din conducerea stelistă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.