Pariaţi „1“ pe Ceahlăul - Poli

2 mai 2008 12 afişări Liga 1
Pariaţi „1“ pe Ceahlăul - Poli
Patronul lui Poli explică de ce echipa lui trebuie să piardă meciul de mâine seară.

Într-o săptămână în care au circulat suspiciuni despre un posibil aranjament la meciul de mâine dintre Ceahlăul şi Poli, Marian Iancu, preşedintele timişorenilor, a decis să emită un comunicat.

Cei care se aşteptau să fie anulate suspiciunile de blat au fost din nou surprinşi de Iancu: „Nu mă interesează rezultatul meciului cu Ceahlăul. Politica clubului este să se asigure că joacă într-un campionat curat şi corect. Dacă vom învinge, este OK. Dacă vom pierde, este la fel de bine, deoarece or să dispară, pentru la anul, cel puţin două echipe «fraţi şi surori» ale celor care se tot laudă cu rezultatele lor mincinoase”. Ideea lui Iancu e clară: vrea să pice Buzăul şi Mioveniul, echipe care ajută Steaua.

Oficialul a continuat, spunând că va da prime de victorie şi la înfrângere: „Oricare ar fi deznodământul partidei de la Piatra-Neamţ, voi considera că sunt trei puncte în plus în economia pachetului propus pentru premiere”. De ce vrea Iancu să ia bătaie de la „Pinalti”? „Ce ar însemna să începem un campionat viitor cu gândul că măcar o echipă are asigurate din start 12 puncte, ca să nu spun 18? Sper ca binele să învingă şi să avem parte de un campionat viitor mult mai aproape de fair-play. Să nu vă supăraţi pe noi, orice s-ar întâmpla. Oricum va fi bine”, a explicat Iancu.

"Nu am ce să spun despre aranjamente, nu ştiu nimic. Eu nu m-am întâlnit niciodată cu aşa ceva" - Dusan Uhrin jr, antrenor Poli Timişoara

"Noi suntem obligaţi să batem ca să ne salvăm. Mă aştept la un meci fără spectacol" - Viorel Mestecăneanu, preşedinte Ceahlăul

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.