O nouă reacţie violentă a lui Becali! Ultima mutare pregătită de Talpan ar putea însemna falimentul FCSB. Soluţia la care apelează finanţatorul vicecampioanei

4 mai 2018 22818 afişări Liga 1
O nouă reacţie violentă a lui Becali! Ultima mutare pregătită de Talpan ar putea însemna falimentul FCSB. Soluţia la care apelează finanţatorul vicecampioanei

Gigi Becali se teme de o nouă lovitură pe care Florin Talpan ar putea să o dea FCSB-ului, ce-i drept, abia peste câţiva ani. Pe 9 mai are loc un nou termen pentru recuperarea prejudiciului de 37 de milioane de euro pe care CSA îl cere societăţii lui Gigi Becali. Juristul CSA, Florin Talpan, e încrezător că va câştiga procesul, unul care are putea dura până la trei ani!

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a validat vineri, 4 mai 2018, decizia Curţii de Apel, care a stabilit în decembrie 2016 că Gigi Becali nu mai are dreptul să folosească numele Steaua Bucureşti. Avocaţii vicecampioanei nu mai pot contesta sentinţa emisă azi la nicio instanţă de pe teritoriul României.

Becali a protestat vehement la decizia CSA de a merge mai departe cu procesul în care îi cere despăgubiri finanţatorului FCSB. Iar pe 9 mai, la judecarea următorului termen, omul de afaceri va încerca o excepţie pentru a scoate de pe rol dosarul, pe motiv că juristul CSA, Florin Talpan, a acţionat tardiv: "Cum să zici că ţi-am adus eu prejudiciu? Dacă tu nu făceai fotbal, nu aveai voie să faci fotbal. Cum să zici că ţi-am adus eu prejudiciu că vindeam castraveţi, iar tu vindeai roşii. Tu nu aveai voie să vinzi castraveţi. Plus de asta eu nici nu vindeam. Eu nu făceam marketing cu produse cu marca. Eu nu ţi-am adus niciun prejudiciu, nici nu am avut beneficiu, pentru că nu făceam marketing", a spus Becali pentru DigiSport.

Becali a afirmat în mai multe rânduri că dacă CSA va câştiga câştiga procesul în care cere despăgubiri, atunci FCSB va intra în faliment, deoarece nu va avea de unde să plătească suma cerută.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.