Ar putea fi lovitura fatală pentru Becali! Dosarul pe care Talpan l-a scos la înaintare după victoria mare de azi. Cât ar putea dura

4 mai 2018 10908 afişări Liga 1
Ar putea fi lovitura fatală pentru Becali! Dosarul pe care Talpan l-a scos la înaintare după victoria mare de azi. Cât ar putea dura

Pe 9 mai are loc un nou termen pentru recuperarea prejudiciului de 37 de milioane de euro pe care CSA îl cere societăţii lui Gigi Becali. Juristul CSA, Florin Talpan, e încrezător că va câştiga procesul, unul care are putea dura până la trei ani!

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a validat vineri, 4 mai 2018, decizia Curţii de Apel, care a stabilit în decembrie 2016 că Gigi Becali nu mai are dreptul să folosească numele Steaua Bucureşti. Avocaţii vicecampioanei nu mai pot contesta sentinţa emisă azi la nicio instanţă de pe teritoriul României.

Iar CSA pregăteşte o nouă lovitură pentru FCSB. Pe 9 mai va avea loc un nou termen din procesul în care lui Gigi Becali i se cer 37 de milioane de euro: ”Pe data de 9 mai are loc un nou termen în care noi am solicitat recuperarea prejudiciului pentru folosirea ilegală a mărcii. Este un termen de judecată, vom încerca să recuperăm tot prejudiciul. Nu aş putea să spun cam cât ar putea să mai dureze acest dosar la Tribunalul Bucureşti, având în vedere că ei au depus o cerere pentru lămurirea dispozitivului pronunţat de instanţă. Sunt convins că această cerere le va fi respinsă. Ori se fac că nu vor să înţeleagă, ori nu cunosc Codul Civil şi Codul de Procedură Civilă”, a declarat Talpan pentru TelekomSport.

”Clubul Sportiv Steaua a formulat o acţiune în instanţă în care am solicitat să constante că palmaresul aparţine CSA Steaua. Face obiectul unui dosar care se află pe rolul Tribunalului Bucureşti. Încă nu s-a fixat un termen. Având în vedere că sunt deja două hotărâri ale ÎCCJ care au stabilit foarte clar că numele şi marca CSA Steaua, instanţele au demonstrat că au fost de rea-credinţă, vă daţi seama că vom avea şanse foarte mari de reuşită. Oricum, trebuie să se facă dreptate şi să nu mai dăm posibilitatea unor oameni care au vrut să profite de acest brand ca să obţină bani”, a adăugat juristul pentru sursa citată.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.