Naşu' tună şi fulgeră: "Afară cu Florea!"

28 apr 2010 11 afişări Liga 1
Naşu' tună şi fulgeră: "Afară cu Florea!" "Afară cu Florea!"

Preşedintele FRF trece la atac. Mircea Sandu (foto sus) şi-apropus să-l scoată definitiv din fotbal pe Daniel Florea,preşedintele Comisiei de Recurs de la LPF.
Naşu a răbufnit luni seară la Sport Klub, atacându-l mai dur caniciodată pe Daniel Florea. "Este un securist împuţit! Esteinadmisibil să mai fie în fotbal când el a semnat în faţa mea unautodenunţ de zeci de pagini. Am vorbit cu Dumitru Dragomir şi mi-apromis că-l va da afară de la Ligă", a tunat MirceaSandu.

Supărarea bossului federal a fost alimentată de decizia Comisieide Recurs, care a micşorat sancţiunile date lui Marian Iancu.Patronul Timişoarei primise, iniţial, o amendă de 150.000 de lei şişase luni de suspendare pentru declaraţii dure date la adresa luiMircea Sandu, dar la recurs s-a schimbat încadrarea, menţinându-seîn culpă doar 3 luni de suspendare şi o amendă de 14.000 de lei."Nu am vorbit cu nimeni despre schimbarea lui Florea. Eusunt mulţumit de activitatea lui", a declarat DumitruDragomir.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.