MM Stoica la "U"? "În Cluj există o singură echipă: Universitatea"

19 iul 2010 89 afişări Liga 1
MM Stoica la "U"? "În Cluj există o singură echipă: Universitatea" MM Stoica: "În Cluj există o singură echipă: Universitatea"

Mihai Stoica a atacat în termeni duri arbitrajul de la SupercupaRomâniei dintre Unirea Urziceni şi CFR, meci câştigat deardeleni cu 4-2 după loviturile de departajare. Managerul echipeiialomiţene a acuzat şi modul în care CFR a câştigat cel de-aldoilea titlu din istorie, aducând acuze de non-combat aleadversarilor clujenilor în campionatul trecut.

"CFR Cluj a câştigat campionatul cum l-a câştigat. Săexplice bulgarul Craiovei, să explice Alba Iulia, să explice Curteade Argeş cum a câştigat CFR. A împrumutat jucători la alte echipe.Eu am să probez declaraţiile mele", a spus MM Stoica dupămeciul de aseară.

Vine MMla Universitatea?

Tot aseară, Mihai Stoica a declarat că în Cluj-Napoca există doar osingură echipă - Universitatea.

"Astfel de echipe, cum este CFR, nu au ce să caute în fotbal.Astfel de practici nu fac cinste sportului şi în niciun cazClujului. De fapt, în Cluj există o singură echipă şi această senumeşte Universitatea"
, a spus MM, declaraţie care readuceîn centrul atenţiei preluarea lui "U".

Patronul lui "U", Florian Walter, îl doreşte pe Mihai Stoica înfruntea clubului "A fost o discuţie undeva la o petrecerecu Mihai. I-am spus: "Mai, Mihai, vezi că îţi pregătesc casă înCluj şi te aştept să îţi dau cheile!", a spus acesta acumdouă săptămâni.

"Universitatea este echipa cea mai iubită din Ardeal. Eu îlcunosc pe domnul Florian Walter, ştiu că are planuri mari cu "U"Cluj", a spus MM Stoica acum câteva luni.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.