Mihai Stoica: "Galamaz e indispensabil Unirii, nu Mara"

25 ian 2009 18 afişări Liga 1
Mihai Stoica: "Galamaz e indispensabil Unirii, nu Mara" Mihai Stoica: "Galamaz e indispensabil Unirii, nu Mara"

Mihai Stoica, preşedintele Unirii Urziceni, a explicat că decizia clubului de a renunţa la Mara nu are nicio legătură cu criza economică şi cu salariul pe care jucătorul îl are la gruparea ialomiţeană. Stoica a afirmat că Mara nu mai face parte din planurile lui Dan Petrescu doar pentru că oficialii Unirii şi-au schimbat strategia şi vor să întinerească echipa.

"Acum gândim viitorul Unirii fără Mara. De acum încolo eu vreau să avem şi jucători tineri în lot. În afară de Arlauskis nu avem nicio perspectivă. Cred că se discută dfoarte mult de problema Mara, pentru că De exemplu, Galamaz ar trebui să se simtă lezat de acest lucru, pentru că Galamaz e un jucător indispensabil pentru echipa noastră, fără de care nu putem trăi", a spus Stoica, la gsptv.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.