Mihai Stoica a "şters" un nume important de pe lista de transferuri. Anunţ final despre omul căruia Becali i-a oferit o avere: "E bun, dar nu ne interesează!"

8 ian 2018 11049 afişări Comentează şi tu Liga 1
Mihai Stoica a "şters" un nume important de pe lista de transferuri. Anunţ final despre omul căruia Becali i-a oferit o avere: "E bun, dar nu ne interesează!"

Şansele ca Alexandru Ioniţă (23 de ani) să îmbrace tricoul celor de la FCSB nu există. A spus-o răspicat Mihai Stoica, luni, la plecarea vicecampioanei în Antalya.

Chiar dacă Gigi Becali a insistat în mai multe rânduri pentru transferul mijlocaşului ofensiv care a "explodat" în acest sezon, directorul sportiv al vicecampioanei a ţinut să închidă subiectul odată pentru totdeauna: "Nu s-a pus vreodată problema ca Ioniţă să vină la Steaua. E un jucător care nu ne-a interesat şi nu ne interesează. E bun, dar nu prezintă interes pentru noi", a spus, sigur pe el, Mihai Stoica.

Totuşi, interesul manifestat public de Gigi Becali la finalul sezonului trecut şi întreţinut inclusiv în acest început de campionat s-a concretizat cu o ofertă clară venită pe adresa mijlocaşului din partea unui om de încredere al latifundiarului. Întâlnirea a avut loc la începutul toamnei 2017 şi s-a petrecut fără ştirea lui Ioniţă, cu “ajutorul” unor prieteni comuni pe care conducerea FCSB o are cu decarul Astrei.

Apropiatul lui Gigi Becali i-a transmis, direct, oferta pe care latifundiarul din Pipera o are pentru mijlocaşul despre care se spune că nu poate să înscrie goluri banale. "Ai 20.000 de euro pe lună şi 200.000 euro la semnătură. Asta este oferta noastră. Cluburile se înţeleg, nu este nicio problemă aici, trebuie doar tu să accepţi", a fost mesajul transmis de Gigi Becali prin colaboratorul său.

Propunerea, deşi mai mult decât tentantă din punct de vedere financiar, a fost refuzată de Alexandru Ioniţă. "Nu este nevoie să discutăm mai mult. Vă mulţumesc pentru interes, dar răspunsul meu este nu".

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.