Meme Stoica se apără după beţia de la Zurich: "Oameni buni, chiar nu beau!". Luni postase pe facebook mesajul: "M-am intersectat cu alcoolul la Zurich". Piţurcă: "S-au îmbătat toţi!"

3 mar 2017 4735 afişări Liga 1
Meme Stoica se apără după beţia de la Zurich: "Oameni buni, chiar nu beau!". Luni postase pe facebook mesajul: "M-am intersectat cu alcoolul la Zurich". Piţurcă: "S-au îmbătat toţi!"

Managerul echipei FCSB, Mihai Stoica, a încercat într-o conferinţă de presă, vineri după-amiaza, să mute centrul atenţiei de pe miezul scandalului care mocneşte la echipa patronată de George Becali. Gălăţeanul a vrut să afişeze o mină relaxată şi a venit cu un discurs centrat pe lipsa de performanţe înregistrate de formaţii galonate ale Europei pentru a realiza o paralelă între echipa sa şi marile grupări din Premeir League sau Primera.

"Am făcut o scurtă documentare. Şi noi ne punem întrebări, căutam răspunsuri. Manchester United este clubul care în 2015-2016 a avut cele mai mari încasări, mai mult decât Real Madrid şi Barcelona. Mannchester United şi-a permis să facă ceea ce nu şi-au permis alte cluburi. Au reuşit să-i ofere un contract lui Ibrahimovic şi să-l cumpere pe Pogba. La ora aceasta, United este pe locul şapte, la mare distanţă de Chelsea care nu a făcut mari transferuri. Nici Mourinho nu poate face pocnind din degete", a demarat Stoica.

Omul care a lovit cu pumnul în Ghencea un suporter al Stelei s-a referit apoi la subiectul Zurich, prezentat în exlusivitate de ProSport şi confirmat de Victor Piţurcă, joi seara, la DolceSport.

"Un episod care practic n-a existat poate fi tratat de un asemenea mod în presă. Crucială a fost confruntarea cu Sparta Praga, nu cel cu Zurich. La acel meci, Steaua a mers în play-off. M-am simţit rău şi nu am mers la meci, este adevărat. Sunt prezentaţi ca şi cum ar trebui să ne trecem în cărţile de identitate încă un nume: Bachus. Nu suntem ăia. Mergem la meciuri, stăm pe banca de rezerve, Mister merge la conferinţe de presă", a spus Stoica. Mai târziu, a subliniat, schiţând un zâmbet: "Oameni buni, eu nu beau!".

Stoica a postat în urmă cu câteva zile un mesaj pe pagina sa de facebook prin care recunoştea că "s-a intersectat cu alcoolul la Zurich".

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.