Marian Pană a fost înlocuit la CS Mioveni de Telu Stancu şi Marian Radu II

4 mai 2012 512 afişări Liga 1
Marian Pană a fost înlocuit la CS Mioveni de Telu Stancu şi Marian Radu II no title

Antrenorul echipei CS Mioveni, Marian Pană, a fost înlocuit, vineri, la conducerea tehnică a grupării argeşene pentru ultimele cinci etape ale Ligii I de Telu Stancu şi Marian Radu II.

"La antrenament se vor prezenta Radu II şi Telu Stancu. Din vechiul staf va mai rămâne doar antrenorul cu portarii, Iulian Ilie. Marian Pană va pleca cu tot staful, secunzii Dragoş Stroe şi Iulian Preda şi preparatorul fizic Cătălin Buşuricu", a declarat, vineri, preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Deşi au negociat în dimineaţa zilei de vineri, oficialii argeşeni şi Marian Pană nu ajunseseră doecamdată la o înţelegere în ceea ce priveşte rezilierea contractului, din cauza clauzelor puse în contract.

Conducerea ultimei clasate în Liga I speră însă în rezilierea contractului pe cale amiabilă, iar antrenorul să fie plătit la zi.

Noii antrenori, Telu Stancu şi Marian Radu II au fost promovaţi de la juniori, primul fiind şeful Centrului de Copii şi Juniori. În actualul sezon el a mai fost secundul lui Ionuţ Popa, Mihai Stoichiţă, dar şi principal la un meci de cupă şi unul de campionat.

În acest sezon CS Mioveni a schimbat de şase ori antrenorii principali, după Ionuţ Popa (etapele 1-4), Ilie Stan (etapele 5-6), Constantin Stancu (etapa 8), Mihai Stoichiţă (etapele 9-13) şi Marian Pană (14-29). În etapa a şaptea, directorul general al clubului Răzvan Tunaru a stat pe banca tehnică la partida cu Sportul Studenţesc alături de Telu Stancu.

După disputarea a 29 de etape, CS Mioveni este matematic retrogradată în Liga a II-a, după ce promovase la începutul sezonului.

MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.