MARCator de ocazie. Dinamo câștigă cu ASA după două goluri ale fundașului Andrei Marc. „Câinii”, din nou pe podium

MARCator de ocazie. Dinamo câștigă cu ASA după două goluri ale fundașului Andrei Marc.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Dinamo – ASA 2-1 (A. Marc 41, 56 / N’Doye 50)

  • Dinamo: Cerniauskas – Fai, Marc (Puljic 59),   Mevlja, Ghomsi – Anton,    Palic,  – Cosmin Matei (Shalaj 82), Vojnovic,   Rotariu, – Gnohere (Essombe 64)
  • ASA::   Viciu – Golanski (N’Doye 46), Ivan Gonzalez, ,   Bejan,   Velayos – Mureșan,   Brandan – Hanca, Voiculeț (Axente 77),   Romario –   Manolov (Ramiro Costa 46)
     

22:23 Se termină meciul! Dinamo câștigă cu 2-1, după o partidă pe care a început-o foarte slab, dar pe care a terminat-o în superioritate numerică. Golurile echipei antrenate de Mircea Rednic au fost marcate de fundașul central Andrei Marc, în minutele 41 și 56, în timp ce reușita mureșenilor a venit de la veteranul N’Doye.

În urma victoriei, Dinamo urcă pe locul trei, cu 24 de puncte, unul mai puțin decât Steaua, în timp ce ASA rămâne pe locul șase, cu 19 puncte.


22:15 Essombe ratează șansa de a închide meciul, Viciu respingând din doar câțiva metri. Mai sunt 5 minute, iar Bergodi pare un antrenor fără soluții.


22:10 Situația devine critică pentru ASA. Bejan vede al doilea cartonaș galben și pleacă mai devreme la cabine, în minutul 80. Un minut mai târziu Shalaj debutează în tricoul alb-roșu, înlcuindu-l pe Cosmin Matei.


22:05 Rednic a sesizat greutatea cu care ASA-ul construiește, așa că echipa sa s-a retras și așteaptă orice posibilitate pentru a lovi pe contraatac. Bergodi face ultima schimbare, cu Axente în locul lui Voiculeț.


21:57 Cu toate că nu este un arbitru exigent, Cristi Balaj a arătat deja opt cartonașe galbene în această seară. Ultimul este văzut de portarul Viciu, care-l doboară pe Essombe în afara careului. Dinamo a cam pus stăpânire pe joc, iar replica ASA-ului se lasă așteptată.


21:52 Marc, eroul dinamoviștilor, nu mai poate continua meciul și e înlocuit cu Puljic. Rednic și face și schimbarea obișnuită: Essombe intră în locul lui Gnohere.


21:45 GOOOOOOOOL DINAMO! Echipa lui Rednic răspunde la doar cinci minute de la golul încasat. Mevlja recuperează un balon în flancul stâng, centrează în careu, Gonzalez deviază mingea, care ajunge la Marc, iar fundașul central dinamovist se comportă exact ca la primul gol, adică nu stă pe gânduri și trimite în poartă din apropiere.


21:40 GOOOOOOOOOOL ASA! Imediat după faza lui Matei, Dinamo e surprinsă de un contraatac purtat de Ramiro Costa. Hanca pasează pentru N’Doye, senegalezul șutează de la marginea careului, Ghomsi deviază nefericit din fața lui Cerniauskas și așa se scrie povestea unui gol al excentricului ijlocaș împotriva fostei sale echipe.


21:38 Ocazie mare pentru Dinamo! Cosmin Matei scapă singur cu portarul, după o gafă a lui Mureșan, dar trage direct în Viciu.


21:33 A început repriza secundă, iar Bergodi a făcut două schimbări. N’Doye și Ramiro Costa au intrat în teren, cei schimbați fiind Golanski și Manolov. Brandan va trece fundaș stânga, Velayos va fi mutat în dreapta apărării, iar veteranul senegalez va juca la mijlocul terenului. Rednic nu a mutat.


21:17 Pauză, după 45 de minute absolut modeste. Dinamo are 1-0, dar și un joc urât și neproductiv.


21:14 GOOOOOOOOOL DINAMO! Palic obține și execută bine un corner, Gnohere sare la cap cu Bejan, fundașul mureșan nu reușește să respingă, iar mingea ajunge la Andrei Marc. Din câțiva metri, fundașul dinamovist reia calm și deschide scorul, lăsându-l fără șanse pe Viciu. E un gol care vine surprinzător, pentru că Dinamo nu arătase nimic în primele 40 de minute. Să vedem reacția ASA-ului.


21:10 Am da orice să vedem măcar o fază de fotbal adevărat în acest meci. Dinamo continuă să joace modest, ASA arată de ce s-a transformat într-o echipă de pluton, iar rezultatul e unul înfiorător pentru un spectator neutru. Galben pentru Romario Kortzog.


20:55 Am așteptat mai bine de 20 de minute pentru a vedea prima ocazia. I-a aparținut lui Voiculeț, cel care a șutat de la distanță, dar mingea a ocolit de puțin poarta lui Cerniauskas. Dinamo e inexistentă în atac pentru moment. Mingile ajung greu la Gnohere, care stă izolat între Ivan Gonzalez și Bejan. Mureșenii sunt mai prezenți în joc.


20:40 ASA cu atacurile poziționale, Dinamo cu contrele. Mureșenii au mingea mai mult timp în startul meciului, dar Cerniauskas stă liniștit. Dinamo a scos colții prin Gnohere, care a fost faultat de Ivan Gonzalez în poziție de ultim apărător, dar steagul asistentului Ciprian Danșa era ridicat. Manolov a văzut un galben din partea lui Cristi Balaj, după o intrare tare la Andrei Marc. Interesant e că Palic joacă la închidere alături de Anton, în timp ce Vojnovic face parte din linia ofensivă.


20:30 A început meciul. Lovitura de start a fost dată de Cristian Spetcu, campion mondial la kickboxing și mare fan al lui Dinamo. Din păcate, în afara fanilor din PCH, stadionul e aproape gol.


20:15 STĂ‚NCIOIU, MARELE ABSENT. Portarul titular al ASA-ului în ultimele două sezoane, în care a ratat în total doar cinci meciuri de Liga 1, Edi Stăncioiu va lipsi în această seară. La fel ca în etapa trecută, problemele la genunchi îl vor ține departe de poarta mureșenilor, care va fi apărată de Viciu. Jazvic e și el o absență importantă pentru echipa antrenată de Cristiano Bergodi.


20:00 Forma bună a lui Dinamo în ultimul timp nu i-a convins și pe bookmakeri. Cota alb-roșilor crește în ultimele ore, semn că banii pariorilor merg, mai degrabă, pe un egal sau o victorie a oaspeților.


19:50 DEBUTEAZĂ‚ SHALAJ? Elvețianul Gezim Shalaj e ultimul transfer făcut de Mircea Rednic. Fostul fotbalist al Pandurilor a venit de o săptămână în Ștefan cel Mare, iar în această seară se află în premieră pe foaia de joc. A luat loc pe bancă, alături de Abraham, Feussi, Puljic, Van Haaren, Ionuț Șerban și Essombe. Pe cele două aripi, adică posturile pe care le poate acoperi Shalaj, vor juca din primul minut Cosmin Matei și Palic.


19:35 Bună seara! Mai puțin de o oră ne desparte de startul meciului dintre Dinamo și ASA. Mai sus avem echipele trimise în teren de cei doi antrenori, Mircea Rednic și Cristiano Bergodi. Gnohere revine în primul 11 al alb-roșilor, după ce în meciul din Cupa Ligii, câștigat contra CFR-ului, Essombe a ocupat postul de atacant.


Cel mai interesant meci al primei etape a returului va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, în Ștefan cel Mare, unde Dinamo va întâlni pe ASA Târgu Mureș, live blog pe www.prosport.ro.

Echipa lui Mircea Rednic vine după două înfrângeri în campionat pe teren propriu, cu CFR Cluj și Astra, dar și după o victorie, tot în fața clujenilor, care le-a asigurat prezența în semifinalele Cupei Ligii, obiectiv considerat important la începutul sezonului. Dinamo nu-i va avea la dispoziție pe Steliano Filip, Nedelcearu și Gavrilă, primii doi suspendați, iar al treilea accidentat.

De partea cealaltă, ASA se poate lăuda cu cea mai bună apărare din Liga 1, echipa antrenată în acest moment de Cristiano Bergodi încasând doar opt goluri, cu unul mai puțin decât Dinamo și Steaua.

În tur, la Târgu Mureș, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0.

Dinamo – ASA, echipe probabile:

Dinamo: Cerniauskas – Fai, A. Marc, Mevlja, Ghomsi – Vojnovic, P. Anton – C. Matei, Palic, D. Rotariu – Essombe
ASA: Stăncioiu – Golanski, Bejan, I. Gonzalez, Balic – Mureșan, Brandan – Luis Pedro, N’Doye, Kortzorg – Axente
 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului său
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului…
Și-au bătut joc de Dembele. Cum a fost ironizat și Araujo, după ce a fost eliminat de Kovacs. Cele mai tari memeuri
Și-au bătut joc de Dembele. Cum a fost ironizat și Araujo, după ce a fost eliminat de Kovacs. Cele mai…
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
Pacienții care suferă de cancer colorectal se pot vindeca! Tratamentul revoluționar descoperit de medici
Pacienții care suferă de cancer colorectal se pot vindeca! Tratamentul revoluționar descoperit de medici
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte?…
Cum s-a schimbat viața
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici 100 de euro pensie. Ăia…
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales va fi mai aproape de copiii săi
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales va fi mai aproape…
Devine strict INTERZIS în România. Toți românii au nevoie de acord. Interdicția e clară
Devine strict INTERZIS în România. Toți românii au nevoie de acord. Interdicția e clară
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Noi parteneriate cu țările din Orientul Mijlociu: România caută investitori pentru Tarom
Noi parteneriate cu țările din Orientul Mijlociu: România caută investitori pentru Tarom
Cum puteţi să luaţi 40.000 de euro direct pe Revolut să vă plătiţi instant creditele de la alte bănci. Cât veţi da înapoi pe lună
Cum puteţi să luaţi 40.000 de euro direct pe Revolut să vă plătiţi instant creditele de la alte bănci. Cât…
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna nu se lasă dusă din peisaj”
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna nu se lasă dusă din…