Mangia trage, la rece, concluziile umilinţei cu echipa lui Dică. "N-am avut atitudinea potrivită cu FCSB, dar nu ne schimbăm strategia". Ce spune italianul despre jocul cu Astra

1 nov 2017 2717 afişări Liga 1
Mangia trage, la rece, concluziile umilinţei cu echipa lui Dică. "N-am avut atitudinea potrivită cu FCSB, dar nu ne schimbăm strategia". Ce spune italianul despre jocul cu Astra Devis Mangia (D), antrenorul echipei CS U Craiova, îi încurajează pe Alexandru Băluţă (S) şi Andrei Burlacu (C). Foto: Justinel Stăvaru (Mediafax Foto)

Antrenorul italian al CS U Craiova, Devis Mangia, încearcă să readucă starea de spirit pozitivă în rândul echipei sale, după acel 2-5 cu FCSB, şi spune că este mândru de jucătorii săi şi de ceea ce s-a realizat în acest sezon. Mangia a declarat că eşecul cu bucureştenii a fost analizat, dar nu vor fi schimbări importante în echipă, strategia rămânând aceeaşi.

„Am dormit puţin după meciul cu FCSB, am revăzut partida şi am analizat ce am greşit. Există o supărare, pentru că nu am reuşit să le dăm satisfacţie suporterilor, dar acum nu trebuie să ne gândim la ce a fost, ci la meciul următor. Cu FCSB nu am reuşit un meci bun, asta e clar, dar nu trebuie să uităm că în 16 meciuri am obţinut 32 de puncte. Eu sunt mândru de jucătorii mei. Nu am avut o atitudine potrivită pentru meciul cu FCSB, dar am făcut o analiză a jocului, jucătorii mei sunt inteligenţi, au înţeles unde au fost făcute erorile şi vom încerca, cu maximă responsabilitate, să le remediem. Nu ne schimbăm strategia în funcţie de un rezultat negativ. Avem în spate şi un club serios care ne susţine. Trebuie să continuăm procesul de creştere şi să ne îmbunătăţim din toate punctele de vedere. Eu pun mereu în practică principiul de echipă. Învingem sau pierdem,  facem totul împreună”, a spus Mangia.

Antrenorul Universităţii a prefaţat şi partida cu Astra, programată vineri, de la ora 20:45, la Giurgiu: „Avem un meci greu în primul rând pentru că Astra este o echipă care joacă un fotbal de calitate. În acelaşi timp, beneficiază de individualităţi, de jucători buni, care pot face diferenţa”.

Atacantul Andrei Burlacu a declarat despre jocul cu Astra: „Noi ne gândim la următoarea partidă, vom lua lucrurile bune din meciul cu FCSB, am analizat toate părţile şi vrem să le aducem zâmbetul pe buze suporterilor. Trebuie să privim înainte, pozitiv, pentru meciul următor. Muncesc să ajung într-o bună zi şi la echipa naţională, dar trebuie să continui pe drumul meu şi va veni şi acel moment. Cunoaştem punctele bune şi mai puţin bune ale Astrei, dar noi ne vom vedea de jocul nostru. Suntem montaţi să facem o partidă bună şi să obţinem toate cele trei puncte”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.